Com a casa, enlloc

Un relat de: Jacint Pau
Estem en una democràcia sideral i cadascú pot viure al planeta que li doni la gana, si hi troba feina, és clar. Jo vaig tenir una nòvia que estava sempre a la Lluna, al final ho vam deixar. Ens veiem poc i malament, i jo no suporto parlar amb holografies. No sé què feia ella amb la meva holografia allà a la Lluna, jo amb la seva, aquí, no em venia de gust fer-hi res. No és manera de tenir una relació. A més, aquí a Neptú, hi ha moltes interferències amb les transmissions i a vegades el què rebia, més que una holografia de la Núria, semblava un drap de la Núria. Enteneu el què vull dir? I per acabar-ho d’adobar, des que allà hi governava el PL (Partit dels Llunàtics) el caos era tal que molts cops m’arribaven holografies endarrerides i aleshores havíem de parlar i discutir coses que ja estaven més que parlades i discutides. Un avorriment. Sort que ho vam deixar perquè, d’haver-nos casat, jo ara estaria criant fills hologràfics; com si no fos, ja de per sí, prou difícil. Ara tinc una nòvia aquí a Neptú i sembla que tot va bé, però no es pot estar mai tranquil: un dia d’aquests troba una feina a Saturn –on li paguin millor– i ja em veig altre cop discutint amb una holografia. O, me’n torno a la Terra que almenys, com a casa, enlloc.

Comentaris

  • AMOR SIDERAL[Ofensiu]
    EMBOIRAT | 21-11-2014 | Valoració: 9

    Cinto, això es genial!!
    Vols dir que no t'hi pots guanyar la vida amb això.

    Original i contundent.

  • Gracies[Ofensiu]
    Jacint Pau | 25-02-2014

    Carles, gracies pel teu comentari

  • Hàbil.[Ofensiu]
    Carles Ferran | 14-02-2014

    Tens una habilitat especial per a treure punta i convertir qualsevol tema en una fàbrica de somriures (potser ets el proveïdor del viatjant?). No és gens fàcil ser tan sobri i precís. Enhorabona.

l´Autor

Foto de perfil de Jacint Pau

Jacint Pau

43 Relats

69 Comentaris

30938 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Dissenyador gràfic per a poder pagar el super i el lloguer. Per a tot el demés (per a poder viure): pintor, cal·lígraf, poeta, cuentista, inventor... I també: pare, fill, nonno, amic, amant, company, col·lega... i últimament bloguer.

Podeu veure més a: A cops de llapis. Una finestra per la que mostrar algunes de les coses que faig, penso...
http://jacintpau.blogspot.com

I també al web professional www.ygrega.com