Cobrint a l'ex

Un relat de: ABRAHAM II

Arribo a les nou i minuts al meu despatx. Asseguda damunt el meu escriptori l'Alba, amb les cames creuades i una tassa de cafè fumejant a la mà. La figura més escrutada pel treballadors de l'oficina i la més envejada per les companyes. Un any menys que jo i la meva superior directa, redactora en cap de Cultura.

-Bonica faldilla, és nova?

Un fals somriure li queda dibuixat als llavis. Un dilluns de bon matí i tant bon humor...sols et pots preocupar.

-Què vols?

M'assec davant el portàtil i l'encenc. Ella es volteja cap a mi amb gram agilitat fruit de les desenes d'hores tancades al gimnàs fent fitness. Una vegada vaig acompanyar-la, desprès d'una hora aguantant una treintanyera amb micròfon de Madonna i fent critets, suada com una burra vaig adonar-me que allò no era per mi, tenia suficient amb les passejades de compres dels divendres.

-He traspassat tota la teva feina de les dues pròximes setmanes a la Laura i l'Eva.

-Per?

-Necessito que em cobreixis el seguiment d'en David Puig. Una setmaneta.

-Què!?

David Puig, l'actor amb més renom del panorama cinematogràfic del país, ídol de les jovenetes i la nineta dels ulls de la crítica. Guapo, jove i amb talent, una perla que cap noia es deixaria perdre, cap menys jo, ès clar. Fa exactament cinc anys i dos messos que li vaig dir. Portàvem any i mig festejant, érem una parella feliç, amb rutines, llenguatge propi i defectes assumits. Tot anava rodat fins que en Miquel va aparèixer a l'últim curs de periodisme, amb el seu somriure enlluernador, ulleres de pasta i cabellera rinxolada. Un bombó, si senyor. Un bombonet que es va fondre a la meva boca al sopar de final de carrera. L'endemà mateix, desprès de la seva fugida matinera del meu llit vaig anar a buscar al David i li vaig deixar anar com un torrent, l'estimava, però no tant com em pensava, era millor deixar-ho. No va dir paraula. No vaig saber res més d'ell fins farà dos anys, quan fullejant una revista cinèfila vaig topar-me amb un article de tres pàgines, fotos a part, com a nova promesa interpretativa. Tot el següent va succeir com llamp: una pel·licula en què el nominen al Goya com a millor secundari, relació d'un any amb la nostra model més internacional, un Goya i Òs d'Or pel seu primer paper protagonista i fins i tot la seva pròpia marca de perfums. Jo sóc imbècil!

-No puc.

-Ets la meva única opció!- va dir alçant els braços per començar a numerar amb els dit.- L'Eulàlia s'ha trencat la cama esquiant, en Pau està cobrint la ira dels Tokyo Sex per Europa i l'Eva no està preparada. Ets la meva salvació! Portem un any de baixada, amb en Puig a la portada i la nova maquetació podem remuntar vendes facilment.

M'aixeco d'una revolada per fotre el camp. No puc dir-li la veritat, ès el meu gran secret. Si s'arriba a saber seria la riota de tota la redacció de per vida. No puc acceptar per molt que em pesi.

-Tindràs la teva columna a partir del següent numero.

Em giro per clavar-li la mirada. El somriure més maligne de la historia m'il·lumina.

-En serio?

-En serio.

-T'odio.

-T'adoro.

-Parla amb la Carla, et passarà la direcció. El pròxim dimarts espero l'article en el meu correu. Sort!

Creua el marc de la porta amb el seu caminar felí.

Sort no en necesito, em manca coratge.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • A mi m'ha passat igual![Ofensiu]
    Lali_Scully | 26-01-2007 | Valoració: 9

    Vull llegir la continuació! Però si no n'hi ha et felicito igualment pel relat, que m'ha enganxat des del primer moment.

  • Si et plau, [Ofensiu]
    Unaquimera | 25-01-2007

    diguem que continuarà!
    Ara m'has deixat intrigada, enganxada, fent suposicions... M'agraden els relats amb una bona trama, ben expressada; si a més em fan riure o somriure, ja és perfecte!
    Tens escrita la part següent?

    T'envio una abraçada i quedo a la espera de la teva resposta,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de ABRAHAM II

ABRAHAM II

24 Relats

50 Comentaris

39456 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
Nascut el 1984 a Ceret. Sense amics, amants o muller em vaig iniciar a la lectura amb el prospecte d'unes aspirines. A partir de llavors vaig descobrir que la vida era freda i dura com un glaçó i el millor era agafar-s'ho amb calma i bon humor.

per a qualsevol dubte:
djjacint@hotmail.com