Cinc pensaments escrits ( I )

Un relat de: Arbequina

Quan veus a la llunyania un punt brillant que no és més que el reflex de la llum en un got de vidre immers en la més profunda foscor, te n'adones de lo equivocats que devem estar.


Els humans només sabem creure. Que grans seriem si en ves de pensar de tant en tant, ho féssim a tothora, relegant la fàcil creença al nivell de la imbecil·litat! Però no podem.


L'amor és el mite de la sexualitat.


La vida és un fotografia que et prenen de les mans, encara no l'has acabat de veure que, sense adonar-te'n, ja no hi és.


Què desencantat que estic! I què desgraciat que sóc!
La majoria de les persones que he conegut i de les que he après, m'han ensenyat com no ser i què no fer.

Comentaris

  • Ben escrit...[Ofensiu]
    Elm de Tuïr | 05-01-2007 | Valoració: 10

    I amb reflexió personal, encara que hi discrepo. Clar, el teu escrit dona per fer-hi un debat. La vida, com tot es pot generalitzar. Pero es bo que plasmis aquest pensament. Ho fas de manera valenta, concisa, i segura.

  • M'encanta com penses...[Ofensiu]
    jOaneTa | 04-12-2006 | Valoració: 10

    és espectacular com ho descrius m'ha agradat moltíssim sobretot:

    La vida és un fotografia que et prenen de les mans, encara no l'has acabat de veure que, sense adonar-te'n, ja no hi és.

    és preciós!
    Un petó.


    jOaneTa

  • Bones![Ofensiu]
    Gorwilya | 01-12-2006

    He vist que l'últim relat públicat era la 5 part, i clar com que no havia llegit la 1 aquí em tens! xD

    Bones reflexions, la que més m'ha agradat ha estat la del final! I és tant veritat, la majoria de persones t'ensenyen com no has de ser i què no s'ha de fer... Però bé, així saps apreciar quan d'algú pots aprendre com has de ser i que has de fer... ;P

    Petons i una abraçada!!

    Gorwilya

  • M'encanta l'última reflexió...[Ofensiu]
    drocera | 12-10-2006

    ... és tristament certa, la majoria de les vegades.
    Són poques les persones que he conegut que valgiun la pena de seguir-les... quan les trobes has d'aprofitar-ho i aprendre'n tant com puguis! No deixar-los escapar!!

    Vinga, saluts!

  • ens hem de reprimir tantes coses a la vida...

    Gràcies per donar-me una mica del teu temps i estrenar-me amb un comentari... EL FUTUR D'UN POETA.

    et torno la abraçada

    gràcies ;)

    vicky.

  • La vida és una fotografia,[Ofensiu]
    | 14-07-2006 | Valoració: 10

    sí, o una pel·lícula o un plat de menjar, o una obra de teatre o una escultura que, com has dit, quan encara no l'has acabat de veure, d'assaborir-la i/o patir-la, te la prenen de les mans o te l'aparten de la vista.

    M'encanten aquests pensaments escrits, les 3 parts en general, tot i que al final m'he inclinat per comentar els primers, perquè m'ha agradat molt en particular aquesta cita de la fotografia.

    Certament, amb quatre paraules es poden dir moltes, moltes coses.

    Una abraçada,

    Ona

    P.D: Merci pels teus dos generosos comentaris als meus primers poemes. Anima molt quan tot just comences a publicar.
    No he contestat fins ara perquè he estat fora tots aquests dies.

    Adéu de nou!

  • els creients...[Ofensiu]
    Capdelin | 16-06-2006

    creuen en la policia que els assegura el dia... en la brillantor de les sabates, en les catifes fetes a mida i en els ous de xocolata... en un món millor de llautó, en les dones amb la pelvis en flames... en els miracles de l'homeopatia, en els somriures falsos i les dents ben blanques...
    Els teus pensaments fan pensar, l'unica cosa que ningú ens pot prendre.
    Una abraçada.
    PD. Lamento que hagi tret l'escrit de la meva biografia i la foto que t'agradava... sóc un cul de mal seient i necessito canviar constantment.
    Ara he posat la meva foto preferida, la de sempre: LLUNA!

  • Unes reflexions culpidores[Ofensiu]
    filladelvent | 11-06-2006

    i reals, molt humanes! El millor que t'he llegit fins ara, amb diferència. Jo li veig a molts dels teus texots en prosa una poesia profunda, molts són prosa poètica (valgui la redundància), i el llenguatge que uses, malgrat parlar a vegades de coses aparentment quotidioanes, és molt poètic (parlo sobretot de Una nit d'estiu en època d'exàmens segons Arbequina).

    Continuo llegint.

    -Filladelvent-

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Arbequina

Arbequina

30 Relats

348 Comentaris

56983 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
La veritat: no m'agrada escriure. Però durant un temps va ser la manera en què vaig canalitzar el plaer per crear, que abans aconseguia composant al piano, del que em vaig veure físicament allunyat. Tot i que ara m'apassiono composant a la guitarra, encara vaig escrivint. M'ha quedat, sorprenentment, com a hàbit. Així i tot, ni el talent ni el gust que tinc per aquests dos arts és equiparable i, com ja deia en una biografia anterior, tan sols Txèkhov aconsegueix fer-me intuir que la literatura és gran, molt gran, potser tan gran com Bach, com Mahler, com la música dels millors.
Com a lector sóc irregular i caòtic. Porto molts llibres alhora, de diverses disciplines, i els vaig acabant de mica en mica. M'agrada llegir de tot, però llegeixo poca poesia - i massa història, potser.
Com a "escriptor" afeccionat, sóc encara més caòtic i, de fet, no porto al fi cap de les idees que em venen al cap i que tan sols escric fins els tres quarts, la meitat, la quarta part, una frase... hi ha de tot! N'hi ha que estan acabats i els considero inacabats.

De mi - com si no hagués parlat de mi als paràgrafs de damunt - dir que em dic Xavier, tinc 25 anys, sóc economista, sóc exagerat, no m'agrada Barcelona, no m'agrada el cava, no sóc ni misteriós ni dolent i , per tant, a les dones no els agafa massa sovint l'impuls instintiu de voler conèixer-me i canviar-me (i, per tant, voler-me), sóc ateu, sóc liberal, penso que la societat catalana ha de prendre absoluta sobirania de sí, sóc estranyament feliç i, la veritat: no m'agrada escriure.

Que tinguin un bon dia.