Cinc cèntims de mi

Un relat de: tramuntana

Bé, com no sabia que escriure he optat per explicar alguna cosa de mi.
Jo no sóc una per res del món! però estic contenta perquè sóc jo, sóc persona. La gent que em coneix m'estima tal i com sóc. Sóc força humil. No m'acostumo a tirar floretes. Sóc una mica tímida, per això el meu refugi son el llapis i el paper. De gran vull ser escriptora perquè crec que és la única manera d'expressar els meus sentiments. Darrera de cada relat, hi ha un/a escriptor/a, i darrera d'aquest una persona. Crec que la cosa més important en la vida d'algú, és l'amor. Necessitem amor per sobreviure.
Envejo a la gent que és molt segura de si mateixa, jo no ho sóc gaire...
Em preocupo bastantes vegades per tonteries. Ajudo a qui m'ho demana. Però sóc conscient de que això no ho hauria de fer... està bé ajudar però...s'ha de pensar més en un mateix...Hi ha gent que no es mereix que els ajudi... Per ajudar a qui no debia... em vaig sentir malament una vegada...va ser una noia que no va saber agraïrmo perquè no va sortir com ella volia...bueno que voleu que us digui....jo ho vaig intentar...ho vaig fer lo millor que vaig poder!
Bé, com ja heu pogut veure, no sóc gran cosa, però tinc el més important, uns pares, una germana, i uns amics i amigues fantàstics!!!! US ESTIMO!!!!!!!!!!

Comentaris

  • TENS MOOOOLT![Ofensiu]
    Capdelin | 07-01-2005 | Valoració: 9

    si tens pares, germana, amics i amigues fantàstics... ets RICA! je je je
    AIIII!!! les TONTERIES de les que tu parles... què faríem sense tonteries? és la base de la vida plena: tonteries, detalls, instants, una trucada, una xerrada, una rialla, un "vés a la merda!", un "hola...", un regalet, un petonet, un "beuret"...
    els grans plans, els grans projectes, els grans amors, les grans felicitats, els grans somnis, els grans tios.... ecs! acaben per fotre´t i anar-se´n tots per terra...
    xcert... aquests "cinc cèntims de Tu"... són... d´euro, o dels d´abans...? je je je
    un ptó, tramuntaneta, wuapíssima!

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

440305 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com