Cercle viciós

Un relat de: colometa

La Marta ja no pot més, ha de deixat de mirar TV3 perquè la troba manipulada,no escolta Catalunya Radio perquè la veu teledirigida , escoltava Rac1 però ja hi nota alguna cosa estranya...Ella fa poc que viu amb en Pol , es van independitzar a l'acabar la carrera.De moment se n'han anat de lloguer , han trobat prop de Barcelona un piset pel que paguen 700 euros i ja en tenen prou pel dos sols. Tenen un estalvis que els serviran per sobreviure mentre busquen la primera feina, perquè als pares no els hi volen demanr res, tenen el seu orgull....

-Haurem d'anar a Ikea a comprar la taula, dues cadires, una estanteria , un sofà, un llit, matalassos, i poca cosa més..

.Això! ja estem gastant contesta en Pol, menjarem al terra damunt unes estovalles que la mare m'ha donat. I com no tenim tele no ens caldrà cap sofà.

- I dormir?
-doncs, també al terra, que és molt sa. El pare m'ha portat un matalàs de la caseta de Collbató que ens anirà de conya!
-I els libres ? també apilats al terra , distribuits en diferents munts, eleccionats per temes o per autors , com vulguis,
La Marta es queda un xic moixa, pensa quina vida més ensopida li espera al costat d'aquest noi tan conformista, tan poc ambiciós...però se l'estima molt, i s'adaptarà al Pol i també pensa que ell s'acomodarà a ella. Les dones son molts llestes i poder encarrilar l'home més adust cap el cami que elles desitgen..


-

-






Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer