Cercaré els dons

Un relat de: Llibre

Per a R.B.


Buscaré en la teva amistat,
recer de pau,
il·lusió de llum,
dons que em permetin somiar:
esperar la màgia.

Salparé muntant una espurna,
hissaré les veles de foc,
entraré a port amarada de sal
amb el ferm desig de trobar
dons que em permetin somiar.

(25-6-2005)

Comentaris

  • Brillant i encisador[Ofensiu]
    brideshead | 21-07-2005

    Amb aquests breus versos, però d'una intensitat meravellosa, vas deixant-nos saber, de manera suau i creixent, els sentiments que t'inspira aquesta persona. La seva descoberta, el teu desig de cercar dons que et permetin somniar... la màgia d'una amistat.

    És, francament, una preciositat, Llibre. Com bé diu Lavínia, pot estar ben orgullosa aquesta persona de saber que aquests mots són per a ella perquè, és cert, crec que gaudir de la teva amistat ha de ser tot un privilegi.

    M'ha fascinat la dolçor que transmeten els teus versos. A més a més de la bona trïa dels mots, com és habitual en tu, elegants i exquisits, el poema inspira veracitat. I el sentiment va més enllà de la forma. Fantàstic.

    Una abraçada, Llibre, ets una autèntica reina de les lletres! Et felicito de tot cor.

  • és bonic[Ofensiu]
    Lavínia | 11-07-2005

    que trobis en algú aquest recer de pau que cerques i que a més et propiciï dons que et facin somniar. Només per això no solament caldria que li dediquessin un poema, com tan bé has fet, sinó que un mereix agraïment profund per aquesta amistat que és el que destil·la el teu poema.

    M'ha agradat aquesta manera que has tingut de donar les gràcies i de fer saber la teva amistat a aquesta persona, perquè gaudir-ne també de la teva és tot un privilegi.

    Petonassos, Llibre!!!

  • somiar, un preuat tresor...[Ofensiu]
    ROSASP | 10-07-2005

    Hi ha persones molt especials que ens transmetren una màgia especial, un encís proper i gairebé palpable per poder sentir com s'enlairen els nostres mots, els nostres ulls per camins fantasiosos, on el somiar despert és el millor tresor per omplir el cor de somriures juganers.

    Preciós poema que vola lleuger com el vent.
    Una abraçada!

l´Autor

Llibre

160 Relats

1347 Comentaris

288778 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Hola a tothom!

Què faig? M'enrotllo i us explico coses o ho deixo córrer?

Millor ho deixo estar i us indico l'enllaç cap a la meva web, on també trobareu la meva adreça de correu electrònic: Sílvia Romero i Olea


Sílvia Romero