Casualitats

Un relat de: mpilarc

A la dona del Cap d'Estat li agraden els nois joves. Tots els que l'envolten ho saben prou bé, menys el Cap d'Estat. Ell no en sap res.
Al Cap d'Estat li agraden les dones madures. Els seus propers ho saben, però la seva dona, no. Ella , evidentment, no ho sap.
La dona del Cap d'Estat sol freqüentar un hotel força luxós per a les seves cites secretes, total paga l'Estat.
El Cap d'Estat no té un lloc fix on rebre les seves amants , tot sovint són elles les que trien i a ell ja li està bé que ja en pren prou decisions al llarg del dia.
Avui la dona del Cap d'Estat ha anat a l'hotel amb un jove alt, ros i amb ulls blaus com el cel i en la intimitat li ha promès una feina i el que calgui, per tal que hi torni un altre dia.
El Cap d'Estat avui ha anat a un hotel de luxe al qual només hi havia assistit a recepcions. Les habitacions són magnífiques i la dona morena que l'acompanya una de les millors amants que mai ha tingut.
La dona del Cap d'Estat ha sortit de l'hotel al costat del noi jove, alt i ros amb qui ha passat tan bona estona.
El Cap d'Estat ha abandonat l'habitació satisfet i feliç com mai acompanyat de la dona morena.
En sortir de l'ascensor el Cap d'Estat i la seva dona s'han trobat. Els dos, vermells i avergonyits s'han quedat palplantats l'un davant de l'altre sense saber què dir-se.
Mentre, el noi jove i la dona morena han creuat les seves mirades. La dona ha deixat anar un crit: - Fill! Que el noi jove ha respòs amb un - Mare, tu per aquí?
Una munió de periodistes han entrat a la recepció i els flaixos han massacrat els ulls del Cap d'Estat, la seva dona, el jove i la dona morena.
L'endemà tots els mitjans de comunicació aniran plens de l'adulteri recíproc. Aviat tothom sabrà qui finança les trobades furtives d'ambdós i aquell hotel de luxe qualsevol serà el testimoni mut de la davallada política del Cap d'Estat.

Comentaris

  • Publicació de “Secrets”[Ofensiu]

    Benvolguda relataire:
    Des de ARC estem treballant per publicar un llibre recull amb els finalistes seleccionats al “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i desitgem poder comptar amb el teu relat per la seva inclusió en aquest llibre.

    Agrairem que et posis en contacte amb l'Associació per rebre més informació per correu electrònic a: associacio.relataires@gmail.com indicant el tema: “Publicació Secrets”.

    Cordialment,
    Junta de l'ARC

  • Lliurament premis "Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO"[Ofensiu]


    Benvolgut relataire:

    Com a participant en el “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i pel fet d’haver estat seleccionat en un dels tancaments mensuals, voldríem recordar-te que el lliurament de premis tindrà lloc el proper dissabte 10 de setembre de 2011, a les 7 de la tarda, a la localitat d’Argentona (Saló de Pedra, carrer Gran 61).

    En breu penjarem aquesta informació a la nostra web.

    Esperem poder comptar amb la teva assistència en aquest acte i la teva participació en la convocatòria del present curs (temàtica que anunciarem el dia del lliurament de premis).

    Cordialment,

    ARC (Associació de Relataires en Català)

  • MICRORELAT SELECCIONAT (Concurs ARC de Microrelats “ARC A LA RÀDIO” 2010)[Ofensiu]

    Enhorabona!

    El programa Històries, de Ràdio Argentona, i l’Associació de Relataires en Català (ARC) han triat el teu relat com a microrelat seleccionat del mes de novembre de 2010.

    Gràcies per participar,

    ARC

  • jajajajaja[Ofensiu]
    kispar fidu | 08-11-2010

    molt bo! m'ha agradat l'esqüet de les frases, que li donaven una intriga constant i un voler-ne més.
    El final ben trobat.

    Sort! espero que el sentis per la Ràdio!
    Gemma

l´Autor

Foto de perfil de mpilarc

mpilarc

13 Relats

24 Comentaris

14892 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Enamorada de la llengua i la literatura, matèries que imparteixo en una escola de Badalona. M'agrada escriure i els relats breus són el gènere amb el qual em sento més a gust.