casa

Un relat de: Clàudia
El sòl tremolava sota els meus peus descalços. La fusta cruixia al meu pas, fins i tot ho seguia fent una vegada quieta. No volia ni imaginar-me com seria córrer per aquella casa.
Les cortines de flors dibuixades sobre un bassal de sang sols deixaven entrar un fil de llum de bon matí, però era suficient com per a desvelar-me dels meus somnis d’àngels i parotets del dimoni.
Resultava complicat conciliar el son amb un so proper de vagons arrossegant-se carregats per les vies vora la casa.
Tenia ulleres de dormir poc, que no de dormir mal, perquè el meu llit era una meravella. Com si me l’hagueren fet a mesura i gust. Amb el parell de coixins més còmodes que he provat mai. Tots per a mi . Era com enfonsar-me en una duna de sorra finíssima.
Les parets estaven cobertes per un paper envellit, daurat, però sobretot descolorit.
Un armari de museu ocupava gran part de l’estància i malgrat la seua antiguitat crec que era l’únic moble en la casa que no grinyolava en fer-lo servir o simplement passar pel seu costat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Clàudia

Clàudia

10 Relats

6 Comentaris

6062 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Valenciana d'un poble de l'Horta Sud...l'única cosa "rellevant" que diria és que vaig nàixer al 1996, per si es nota descomunalment la meua inexperiència a l'hora d'escriure, tot i passar tantes hores cara a la ploma i la meua llibreta que olora inexplicablement bé.