Cartes a Martí (3). El funcionari respon al catalanista.

Un relat de: Unicorn Gris

El catalanista madrileny (Martí) va tenir una xerrada amb un funcionari de l'Estat espanyol resident a Barcelona (Manel). En aquesta xerrada, el Martí li confessa al Manel que, tot i la diferència d'edat entre ells, s'està enamorant d'ell (veieu Cartes a Martí 2). En aquesta carta, el Manel respondrà a la carta del seu jove i recent enamorat...

-----------------------------------------------------------------

De Manel Correa a Martí Franquès.

Benvolgut Martí,

Realment m'ha sorprès molt la seva carta. La conversa que vam mantenir, tot i ser molt agradable va ser això: una conversa. No m'imaginava que us hagués marcat tant profundament, i us he de confessar que m'alegra moltíssim.

Tant mateix, al rellegir la seva carta em vaig sentir molt decegut. Eren unes línies fredes, distants, extranyes, tant diferents a la intenció d'aquestes i tant diferents també d'aquelles paraules intercanviades. Vaig pensar que no em coneixies.

Però desitjo que em coneguis i és per a això que us responc. Vau semblar-me un home divertit, coherent i, no us ho negaré, atractiu.

Us adonareu de totes les barreres que ens separen.

Més que qualsevol possible divergència generacional, social, política, em vinc a referir a la distància que ens separa. Ara per ara, per anar descobrint-nos, no és tant gran, tenim les cartes, el telèfon (que us adjuntaré al remitent) i, com veig que esteu molt posat en el tema cibernètic, puc provar d'aprendre'n. Però sóc un romàntic i no vull iniciar un idili que sé que no porta enlloc.

Us semblarà egoista i precipitat, però no us heu plantejat el trasllat a Barcelona?

No voldria ficar-me on no em demanen, tant mateix conec el vostre amor per Catalunya i la vostra situació laboral i familiar deslligada d'un espai concret. Així doncs, és tant descabellada la meva idea? Ja sabeu que jo treballo de funcionari, així que la meva plaça és a Barcelona i no puc allunyar-me'n pas, i encara que professionalment la situació fos diferent, no abandonaria la meva mare ingressada a Sant Boi. Penseu en aquesta possibilitat, us ho suplico.

Finalment, no puc acomiadar-me sense comentar-vos que m'ha incomodat la vostra referència al sexe. No és que sigui un reprimit o quelcom semblant, però heu d'entendre que tinc una edat i m'espanta, doncs mai he tingut una relació amb un home i no em sento pas atractiu o desitjable. A més, considero que aquestes coses no s'han de mencionar, sorgeixen o no sorgeixen. D'entrada us confesso que ja formen part de les meves fantasies.

Espero que us poseu en contacte ràpidament amb mi i puguem concertar una trobada (potser així podria mostrar-vos Barcelona).

Afectuosament,


Manel Correa.

PD: Potser ja podríem tutejar-nos. No se us fa (o se't fa) extrany parlar d'amor com si anessis a demanar un crèdit?

-----------------------------------------------------------------

(Recordem que les creadores de dos dels tres personatges d'aquestes cartes, i d'algunes d'aquestes cartes, són dues companyes de classe de literatura: la Diana i l'Olga).

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161273 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!