Cartes a Martí (2). Del catalanista al funcionari: volent seguir el contacte.

Un relat de: Unicorn Gris

De: Martí Franquès i Corbera.
A: Manel Correa.


Benvolgut senyor Manel,

He estat pensant molt en la nostra amistat recentment. Ja recordarà que ens vam conèixer durant una reunió comercial que vaig tenir que fer a Barcelona, i com aclarits els tràmits comercials vam estar xerrant tres quarts hores, primer de feina i després de banalitats.

Doncs bé, malgrat els nostres ambients socials siguin una mica diferents (vostè al servei de l'estat, jo venedor de chapes i marketing independentista), ja fa alguns dies que no puc deixar de pensar en vostè, i ara he vist que m'he enamorat de vos.

Ja sé que se li fa rar, siguent ambdós homes i tenint vides tant separades, i amb vostè amb més de 40 anys, però la nostra conversa prova que pot haver-hi una entesa, i jo vull intentar de tenir una relació amorosa amb vostè, un romanç si pot dir-se així, no exclosa alguna pràctica eròtica i carnal habitual. Sobretot, aprofitant que ambdós no tenim cap relació amorosa actualment.

Estic ansiós de la seva ràpida resposta.

Atentament,


Martí Franquès i Corbera.

--------------------------------------------

Visita La Stoa: www.lastoa.com

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

160871 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!