carta de san valentí

Un relat de: bristoliana

Sota aquestes línies t'escric el que sentu per tu. Són sentiments escrits, vull demostrar-te que t'estimo i aquesta és la meva forma de fer-ho:

Avui,una nit blanca de paisatge nevat, recordo la llum dels teus ulls que s' apropa sota la blanca i tèbia llum d'aquella nit de lluna plena, poc a poc i, a la penombra de la nit et busqu sense tindre sort: arriba un moment en que busques el teu amor i no el trobes i, en canvi, en el moment menys esperat, vas sentar-te al meu costat;quan ja pensava que no et trobaria i que la recerca havia sigut un fracas. Poc a poc ens anem coneixent i em presentes a la teva maravellosa persona que s'amaga dins del teu grandiós cor. Sentu moltisimes ganes de donar-te un peto sense fi pero, sense donar-me conte els nostres llavis ja s'han trobat. Quan la nit ja no fosqueja i la llum de l'albada rellisca des de la vall cap al cim ens vem acomiadar sense saber que ens tornariem a trobar. Tres setmanes van pasar fins que vem començar a sortir, un dia mol especial que marca l'inici de la felicitat completa a la meva vida.


I ara em dono compte de que estic visquen en un somni i mai voldria despertar, a menys que fos al teu costat, abraçats, i amb la meva mà al teu pit sentin el teu cor bategar, i molt a prop teu poder-te sentir respirar...

TESTIMO IMMESURABLEMENT #13#

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de bristoliana

bristoliana

11 Relats

24 Comentaris

15198 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
escriure...perque si!! Perque es una manera de desfogarme i deixar els meus pensaments plasmats allà on pugui llegir-los.


Viure...ho és tot!



HE TORNAT