Carta de despedida d'un amor intens i prohibit

Un relat de: Lois Tarranco

Barcelona, a 9 de maig de 195…

El meu príncep:

En aquest moment sentia la meva ànima trencar-se en trossos, sentia que la sang més que cremar les meves venes i la meva pell, cremava de tal forma que és impossible continuar vivint, el teu has donat a la meva vida aquesta gota d'aigua que un assedegat prega al desert perdut i rep com a miracle segons abans de morir, has estat com el tornar a néixer, m'has fet sentir això que se sent quan tens quinze anys. Això mai ningú podrà esborrar-ho de la meva ment i del meu cor. Ara després d'aquest silenci teu, que a poc a poc m'aquesta marcint e decidit escriure la meva ultima carta, és com un testament, com una ultima paraules abans d'abandonar aquesta vida, perquè està sense tu ja no la sento, no la viu, no em mereix més continuar desperta perquè desperta ja no somio.
Aquestes vegades, poques, però intenses que apareixies en la meva vida eren com les tempestats d'estiu, arriben arrasen i se'n van, però per a la meva era la resurrecció d'una letargia, d'una hivernació que porto vivint més de vint anys. No, no creguis, amo intensament a aquesta persona que m'acompanya i de la que no puc escapar, és el meu motor, la meua empenta, la meva ajuda, sense ell no podria haver estat el que sóc, però li faltat quelcom, quelcom que ningú es fixa fins que allò que s'ha feta en falta. Avui vivim en un món de presses, crueltat, ignorància, força, violència, racisme, malaltia, però se'ns ha oblidat el més bell de la vida, se nos oblit el "romanticisme", se nos oblit "el somiar desperts" i això ens ha portat a la monotonia, a la desgana, la desil·lusió i fins diria jo perdre el sentit humà de la bondat.
Al meu només em faltat això, i vas ser el teu qui m'ho va donar, la teva eres aquesta part de la vida que necessites per sentir això, els els seus, la bogeria, la por, el desenfrenament, el batec accelerat del cor, la perduda de la gana i sobretot la il·lusió de sentir-te algú, sentir-te volguda o desitjada.
El meu príncep, al contrari dels contes, que sempre acaben bé, el el nostre acabo, no malament, sinó en l'oblit, el teu te vas oblidar, te vas evaporar, vas desaparèixer, però jo no. Tu seràs com una cicatriu que deixa empremta, però la meva no la veurà ningú, serà interna, està en el cor i allí quedés per a sempre.

Només agrair-te príncep meu, que jo en besar-te no et vaig despertar de la teva letargia, no et suborni, no et vaig persuadir, et deixi lliure, per que la llibertat és el més important que tots hem de tenir, encara que de vegades et costi donar-se-la a algú, sabent que no tornarà.
M'acomiado perquè enviant-te un agraïment profund, amb respecte i afecte que sempre ens vam tenir i desitjant-te tota la sort del món.

Al meu príncep, mes volgut pels els seus que em va fer viure.

Teva sempre,

Teodora Galiana

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lois Tarranco

Lois Tarranco

20 Relats

13 Comentaris

26903 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Marian, tinc 42 anys, m'agrada molt escriure, crec que des de que tenia 4 o 5 anys pensava ser escriptora, escara que sigui un somni. Tinc molts relats, poesia, i escrits de reflexions (com li dic jo).Aquest lloc m'agrada molt, perquè soc de Barcelona, i parlo català, però sempre he tingut problemes al escriure. Això fa que aquí estic aprenen a millorar la meva escriptura en català. Son una persona positiva, vital, somriure, i m'agrada viure la vida intensament, sentir-me viva, i viure com si fos l'últim minut de la meva vida. Espero compartir moltes coses amb tots vosaltres, i també soc una forofa de Edgar Allan Poe, Kundera, Jack London, i sobre tot de Gustave Flaubert.

Crec que la vida esta plena d'il·lusions i no s'han de perdre mai. La meva il·lusió esta dintre meu, i cada dia trec una mica, només una mica pels demès. En els meus escrits tracto de treure tot lo que penso, enyoro, estimo. Això es lo mes important.

Darrera de cada lletra hi ha un sentiment, un crit, un desitjo de que alguna persona escolti les meves paraules, que les senti com jo vull que les senti, amb un amor especial, amb un tracte senzill. com la vida mateixa.