Carta d'aniversari a la gent de RC

Un relat de: ciosauri

Aquest desembre fa un any del meu primer relat a RC, i fa un any que penjo textos i que us he començat a conèixer: Unaquimera, una fada perspicaç i bona que reparteix abraçades amb generositat; Màndalf, un geni de la llàntia que em concedeix el desig de ser entesa; gypsy, una maga que m'aporta reflexió i poesia en un comentari en prosa; Servília, una prestigitadora que m'ofereix diferents interpretacions. I després, en els relats següents, he pogut llegir per primera vegada l'estimulant expressió "molta rebolica" en lletres de rnbonet, he conegut científics (qwark), escaquistes (Vicent Adsuara), gent de la meva quinta (Manel), gent molt jove (Roi Marphile), gent riallera (Alícia Gataxica), gent amb una sensibilitat exquisida (Brumari), gent amb molta empenta (Anerol), gent amb majúscules (Eulàlia Molins Aragall), gent creativa i per tant indecisa (SenseNomEncara), gent ben propera (Siset Devesa), gent que troba coincidències (Bruno Jenkins) i gent que jutja amb seriositat i bon fer (Àfrica Wislet); i també algun relataire amb un sentit de l'humor ben original (Florenci Salesas), amb el do d'anar amb poques paraules al fons de la qüestió (angie), amb la capacitat de donar metafòrics copets a l'esquena per animar-te (Hergè), que s'atura en els relats menys llegits i els valora (Teresa Serramià), que analitza generosament el teu text amb tota cura (grumet), que t'aconsella (Gerard Giménez Forner) que et fa pujar l'autoestima (Lèvingir), que et regala una crítica constructiva i afectuosa (Herzog), que et dedica un bon pessic del seu temps i t'explica la pròpia experiència per ajudar-te (Vicenç Ambrós i Besa), que té curiositat i ganes de comunicar-se tot just abans de marxar (Lilith), que comparteix (Rodamons), que viu amb intensitat l'experiència d'escriure (M. Victòria Lovaina Ruiz), que toca de peus a terra (ginebre), que pot fer un comentari més divertit que el relat que proposaves (Anjo Laví)... i altres a qui no conec que han anat fent pujar el marcador de lectures, i encara altres a qui m'ha agradat llegir i que no m'han tornat els comentaris, ajudant-me així a practicar l'esperit esportiu i a acceptar un xic més que tothom té els seus gustos.
Durant un any, mig en secret, m'heu proporcionat diversió, expectació, escalf i ànims. Durant un any, gràcies a vosaltres, he portat millor la malaltia, o la teràpia, o les dues coses a la vegada que és l'escriptura. Una abraçada a totes i a tots!

Comentaris

  • En resum, jeje[Ofensiu]
    angie | 15-12-2008

    Per molts anys!!!!!.

    La psicologia del lector repassa RC.

    angie

  • Resposta d'unaquimera de RC[Ofensiu]
    Unaquimera | 30-04-2008

    Hola, bonica! Felicitats amb mesos de retard!

    M'ha sorprès gratament entrar al teu espai i trobar-me nous relats publicats... feia temps que havia desistit de trobar-ne!
    La sorpresa ha estat doble en llegir aquest text: m'has fet enrojolar en sentir-me com "una fada perspicaç i bona que reparteix abraçades amb generositat": ufff! Gràcies!

    Realment, és text entranyable i un detall d'aquells que cal correspondre... Mira, ja que la Diada encara és propera, podem celebrar-la a la "nostra" manera ( a l'estil relataire, vull dir! ), així que t'ofereixo un "llibre" virtual amb Dedicatòria inclosa.
    Aquest relat va dedicat a tu, ja que és escrit per a totes aquelles persones que estimem les paraules, la literatura, els llibres, les històries... Espero que t'agradi!

    T'envio, també, una abraçada vermella i sense espines,
    Unaquimera

  • He trobat...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 14-02-2008 | Valoració: 10

    molt entranyable aquesta carta commemorativa, recordant a tots aquells amb qui. d'una manera o altra, has compartir aquest any de lectures i de comentaris. Realment, crec que aprenem tant escrivint com després a través de les frases que alguns dels nostres lectors ens ofereixen i em penso que tu ho vius de la mateixa manera.
    Felicitats per aquest primer any!
    Una abraçada i gràcies pel teu comentari

  • megane | 18-12-2007

    Gràcies per la seva salutació.
    Jo acabo de començar a RC.
    No conec a casi ningú, llegeixo a molta gent.
    Alguns autors no els entenc.
    Aprenc de tots.
    Participo en reptes del forum.
    Milloraré.
    M'agrada la teva carta, sembla sincera.
    m

  • Val, val![Ofensiu]
    rnbonet | 06-12-2007

    I salut i rebolica!

  • és veritat![Ofensiu]
    manel | 06-12-2007


    me'n recordo del meu comentari i de la teva rèplica en el meu "xavalla".
    Els que ja tenim una edat!. Sí senyor.
    Qui llegeixi aquest comentari haurà de llegir el que hi ha just a sota, i és evident que li falta la teva intervenció, col.locada en algun altre racó del web. Això del món virtual i el ciberespai és fascinant!

    petons, col.lega de quinta!

  • hola Cio...[Ofensiu]
    manel | 06-12-2007


    els de la teva quinta et saluden!
    Enhorabona per l'aniversari i espero que en compleixis més, i gràcies a tu per compartir amb tots nosaltres els teus escrits. Fa gràcia llegir un grapat de companys de web en mig del text, i algunes descripcions són francament enginyoses.
    I un detallet: Això de la mateixa quinta suposo que permet un marge d'anys, perquè no som "exactament" del mateix,

    uns petons,
    i ens seguim llegint!
    manel

  • Per molts anys ![Ofensiu]
    Siset Devesa | 06-12-2007

    Feliç aniversari, doncs, i que sigui per molts anys. Gràcies per recordar-me en el teu escrit, però és a tu que t'hem de felicitar per la teva feina i dedicació.
    Jo també fa un any que vaig penjant cosetes i també coincideixo en el gran escalf que proporciona la gran família relataire. M'enorgulleixo de formar-ne part !

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de ciosauri

ciosauri

22 Relats

101 Comentaris

33884 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Nascuda l'any 1957 a Palafrugell, he llegit i escrit des de sempre, però els meus textos no van sortir de l'àmbit familiar fins el 2001, quan em vaig decidir a participar en un concurs de relats de TV3 per internet. Després de trobar el gust a tenir lectors més imparcials he continuat, i ara m'afageixo al que m'ha semblat un gran club de gent lectora i escriptora.
Rellegeixo el que he escrit. Potser us preguntareu: i què li va passar a aquesta dona el 2001? Doncs veureu, treballo en un arxiu i aquest any varem canviar d'edifici, i alguna cosa havia de fer a les quatre de la matinada quan em despertava amb uns ulls com taronges pensant en la feina; alguna cosa sense fer fressa per no despertar a la família, és clar. I d'aquí va venir tot plegat...
mcsauri.blogspot.com.es