Carta d'amor adolescent passats els vint

Un relat de: Ligeia

Estic rara. La meva ment, una de les meves millors virtuts, no funciona. És com quan se't penja l'ordinador i una imatge queda fixa a la pantalla : mous frenèticament el ratolí, però el rellotget no es transforma en fletxeta i no pots clicar enlloc. Doncs això, que el meu sistema operatiu, el cap, s'ha penjat amb la teva imatge.

No se ben bé com ha passat. Crec que ha sigut a poc a poc. Un dia vaig fixar-me en els teus ulls (potser a la gent li semblen "marronis vulgaris", però jo he descobert una petita part verda al voltant de l'iris), un altre dia en el teu somriure (aish), un altre en la petita estrella que portes a l'orella (quines ganes de mossegar-la em fa venir!), un altre el teu graciós culet (grrrrrr) i així detall rere detall fins a arribar a un estat de tonteria total que la gent normal (ara cal aclarir que jo no ho soc pas) anomena enamorament.

I com estic tan segura d'haver caigut en aquest estat? Bé, et possaré algun exemple perque ho entenguis. Facilet, això si, que per molt que estigui penjada de tu encara soc conscient que ets un tio i les coses se t'han d'explicar sense complicacions. Ara m'he perdut... Ah, si! Exemples. Qualsevol distància de menys de mig metre em fa tremolar les cames (i si la distància és de menys de 10 centímetres no diré el que em tremola). Que em somriguis em fa oblidar fins i tot que la mortadel.la de l'entrapà estava una mica rància ; és a dir, que ja em podries donar un batut de merda amb un somriure que a mi em semblaria "Cacaolat". Et trobo fantàstic et posis el que et posis, fins i tot amb el pijama cutre de felpa a quadres (cal aclarir que soc una histèrica de la moda i que als altres no els hi paso el portar els mitjons desconjuntats amb els calçotets). I com a exemple final i toc cursi, només cal dir-te que no pararia mai de dir-te "t'estimo, t'estimo, t'estimo".

No cal que afegeixi res més ,oi? Tu, que ets un tio intel.ligent (si no ho fossis no estaria escribint això), hauràs captat ja de sobra el que, a l cap i a la fi, vull dir-te amb aquesta carta: ESTIC PERDUDAMENT ENAMORADA DE TU.


Comentaris

  • jajaja[Ofensiu]
    ambelma | 28-10-2009 | Valoració: 10

    Ostres! és tan espontani com una conversa, però dir tot açò ENAMORADA a la cara de l'altre, des del meu punt de vista, és impossible.

    Hi ha cada expressió.....un poc bestia, lo del batut de merda m'ha tret les ganes de sopar!!

    Gràcies pel sentit de l'humor que ens regales, et seguirè llegint amb plaer

  • crohnic | 21-05-2009 | Valoració: 9

    En aquesta carta descrius perfectament l'estat d'enamorament... Tots hem passat per aquest estat que ens retorna a l'adolescència...
    Molt bon relat!!

  • La Ligeia ataca de nou...[Ofensiu]
    Arbequina | 16-04-2009

    La veritat és que la carta m'ha agradat bastant. Aprecio, sobretot, lo innovador de l'esperit amb què s'escriu, bastant desenfadat però sense semblar frívol (clar que és una carta d'amor i no perd mai aquest sentit). I m'ha agradat molt el final, que hi va molt lligat, cosa no gens fàcil. Com sempre, l'he trobat un text divertit, i això en un principi em va xocar, doncs no ho trobava escaient per una carta d'amor; però desprès, un cop ficat en la modulació i l'enraonar de la que escriu -tu-, es fa agradable i tot. I també com sempre, l'he trobat un pèl massa curta.

    Però bueno, és el retorn de la Ligeia al món relataire i els homes hem de posar-nos a tremolar. Personalment ho cel·lebro, ja que, com sempre t'he dit, m'encanta passar una bona estona rient llegint-te i, per què no admetre-ho, bona part de les crítiques són merescudes. Endavant!

    Una abraçada.

    Arbequina

  • Com va, xicona?[Ofensiu]
    rnbonet | 15-04-2009

    Quant de temps!
    Molt bé, la carteta: directa, malgrat els prolegòmens.
    Si no l'entèn el destinatari, ja pot anar treient-se les teranyines que li envolten les neurones.l
    Salut i rebolica!

  • M'has fet rejovenir![Ofensiu]
    nuriagau | 13-04-2009 | Valoració: 10

    Una carta molt ben narrada. Expliques allò que tots hem viscut algun dia, malgrat pugui fer força temps.

    Felicitats pel relat!

    Núria

  • Molt sincer,[Ofensiu]
    Gumart | 13-04-2009

    molt directe i molt fàcil d'identificar-s'hi. 18 'til I die! Molt ben dit.
    Pràcticament, l'única cosa bona que tenen els amors no correspostos és que d'ells en poden sortir molt bons relats...

  • Molt ben trobades totes...[Ofensiu]
    Romy Ros | 13-04-2009 | Valoració: 10

    les paraules i expressions referides a l'enamorament. Has descrit molt bonament tot el referent a l'estat anímic i demás tonteries que penjen en una persona enamorada. Enhorabona!

  • lady_belen | 13-04-2009 | Valoració: 10

    una carta molt sincera la teva..
    no he pogut evitar riure'm al llegir lo del cacaolat.. ^^
    seguiré llegint-te..
    un petonet Ligeria :)

Valoració mitja: 9.8

l´Autor

Foto de perfil de Ligeia

Ligeia

17 Relats

151 Comentaris

39224 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Pels qui no em conegueu, sóc una mestra nascuda a la dècada dels 80 aficionada al cinema, a les novel·les i a les sabates.
M'encanta observar tot el que m'envolta i no perdre'm els petits detalls de res. I de tot això que recullo sovint en faig situacions i diàlegs pels meus relats.
I per finalitzar, només em queda dir-vos que m'encanta llegir els comentaris que, de tant en tant, deixeu per aquí.

Molta pau per a tothom!


Per si voleu alguna cosa:
claryfashion@hotmail.com
Estaré encantada de rebre els vostres missatges.