Carta als Reis Mags

Un relat de: TITÀNIA

Fa molt de temps que no us escric perquè vaig deixar de creure en vosaltres, i en la màgia que diuen té la vida. La sort em va abandonar i m'agradaria que me la tornéssiu, no m' importa compartir-la sempre que estigui de tant en tant al meu costat.

Voldria una feina que compensés els anys d'estudi i els treballs poc gratificants, voldria que per fi, algú em donés l'oportunitat de demostrar tot el que sé i poder alhora seguir aprenent, voldria deixar de fer totes aquelles tasques que no vol ningú i fer-ne alguna que vulgui jo.

Voldria algú al meu costat amb qui compartir bons moments i que no fugís amb els dolents, algú que tingués prou valentia per dir la veritat, en comptes d'amagar-se darrere les mentides, algú que mirés endavant i no enrere o al costat, algú capaç d'arriscar-se quan val la pena.

Voldria que tornessin totes aquelles persones que han marxat de la meva vida i que trobo a faltar, i que les poques que tinc es quedin. Voldria recuperar la il.lusió, el somriure i les ganes de viure.

Comentaris

  • Passa'm una còpia...[Ofensiu]
    Egundoko | 16-01-2008

    ...d'aquesta carta, perquè jo em sembla que els demanaré el mateix als reis mags.

    Salut

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82301 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!