Carta a un amor

Un relat de: acteo

Hola amor,

La soletat em farà tornar boig, boig de no veure't, de no sentir-te, de no tocar-te. Fa molts de dies que no et veig, només sento la teva veu per el telèfon, una veu freda, distant. Necesito sentir-me estimat, que tot torni a ser com abans, tornar a ser feliços, tenir-te al meu costat. El meu cor esta trencat, el meu estat d'ànims es molt baix.
La distancia, el temps, no puc viure així, necesito donar-te el meu amor, vull tornar a somriure, a viure amb un núvol.
Em sento culpable de tot ho que esta passant, ho que et pasa, pero comencem de nou, et mostrare el meu jo que encara no coneixes, el meu jo que vol estar amb tu, que lluitarà per fer-te feliç, que no et farà caure cap llàgrima mes dels teus ulls preciosos.
Siusplau torna al meu costat.

Acteó

Comentaris

  • De vegades...[Ofensiu]
    Ullets | 09-01-2007

    Cal endinsar-se tant en una relació per entendre-la, que ningú més la pot jutjar.
    Quan estimes de veritat, mai saps on hi ha els limits reals d'algunes coses... mai saps que pots arribar a fer, aixo si... respectar-te a tu mateix, esta clar!
    Però... quan un estima de veritat, i posa el seu cor com a motor de la relació, les coses són tan fàcils que espanten...
    Endavant i ànims!

l´Autor

Foto de perfil de acteo

acteo

13 Relats

12 Comentaris

12295 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Àrtemis estava banyant-se nua en els boscos propers a la ciutat beòcia d'Orcomen quan Acteó es va topar amb ella i es va quedar mirant-la, fascinat per la seva bellesa. Quan Àrtemis el veié el va transformar en un cèrvol i va manar als seus propis gossos de caça que el matessin. Aquests el van matar i devorar.