Carta a un amic

Un relat de: Xandra

Potser, si em preguntessin, no sabria donar una definició exacta i potser també és per això que d'aquesta manera té més valor. De fet, poques vegades he arribat a poder descriure alguna cosa important per a mi i la majoria m'he quedat en un intent aproximat.
Si bé és cert que s'ha escrit molt sobre l'amistat, també ho és que no m'agrada el que és típic (ni tòpic) i molt menys repetir-me; així mateix aquestes línies perdrien el sentit. Tampoc m'agrada passar-me de la ratlla o intentar ser poètica: tu mateix, que em coneixes, sabràs que de versos jo en sóc poc.
Només em puc servir de dir-te què bé em sento al teu costat: poca broma, tampoc és fàcil ser sempre tu mateix amb algú i crec això tu ho has aconseguit amb mi. Potser, fins i tot, t'hauria de donar les gràcies per tots els moments que hem compartit i que, tot i ser petits detalls, m'han omplert.
És per això que pel simple fet d'estar amb tu ja en tinc prou i que t'estimo sense cap motiu a destacar en una llista d'aquelles que se solen escriure. Les teves qualitats jo ja les conec, com també conec els errors que mai m'importarà justificar.
També és per això que no voldré que canviïs, perquè acte seguit també em transformaries a mi. Simplement et demanaré que continuïs construint el meu dia a dia i que, potser d'aquí uns anys, encara siguis tan a prop per demanar-me un altre dels meus textos.

Comentaris

  • M'agrada[Ofensiu]
    nadàlia | 11-01-2011 | Valoració: 10

    M'agrada, és molt sincer i positiu.

    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Xandra

Xandra

17 Relats

33 Comentaris

23827 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
22 anys. Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Publicista de professió, escriptora frustrada i/o en potència.

xandra.92@hotmail.es