CARRER SINISTRE

Un relat de: berguedana
CASA N1-Estampats ensagnats a les parets. Portes ben tancades. Olor d’humit. Absències en forma de cadàvers. Cadascun a la seva habitació com si algú hagués volgut que tots finessin al mateix moment, com si algú hagués volgut que un no sobrevisqués a l’altre, com si la gelosia de la vida hagués volgut clavar una daga a tots al mateix temps.
CASA N2- Ampolles buides per tot arreu, d’un verd ampolla antic, totes dispersades per tots els racons de la casa com si l’alcohòlic no pogués portar-les al contenidor, com si no volgués ser descobert pels veïns, com si volgués refredar la casa amb la fredor de vidre buit, sense poder-la compartir amb ningú.
CASA N3- Tot està en ordre. Tot deixa veure la meticulositat dels propietaris: les pintures pastel, els prestatges amb records familiars, fotos d’avantpassats... Un ordre que incomoda, una netedat que fa endevinar que algú ha estat present no fa gaire temps, una taula parada amb sis plats ben arrenglerats limitats per coberts ben lluents, cristalleria alemanya esperant que algú la faci dringar... Semblaria que fa dies que tot està esperant l’arribada d’una família ben avinguda que ara no hi és.
CASA N4- Fulls, fulls escrits, fulls sense escriure, missatges que no arriben enlloc, experiències que no llegeix ningú... Escriptor desesperat en un despatx creant per no comunicar, vomitant paraules perquè ningú pugui digerir-les, pensant, cavil•lant teories que no seran compartides ni discutides perquè a fora ningú vol saber res. Tot és a dins dels fulls, dins d’una casa que no visita ningú i on l’escriptor ha passat tota una vida per amagar-se d’allò que no vol veure i per crear-se un món que només pot entendre ell.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de berguedana

berguedana

72 Relats

135 Comentaris

47721 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva afició per l'escriure ve de l'ensenyar a escriure.
M'he jubilat aquest curs després de treballar 42 anys de mestra.