Capses

Un relat de: faldudeta_8
És com si tinguessis una capseta enlloc d’un cervell, una capseta que dintre d’aquesta n’hi ha de més petites i, una d’elles, té clau.

Aquesta, la que pots tancar, és de color marró fosc, amb un tacte aspre i conté moments i situacions que has viscut durant el que tens de vida, i vols oblidar... però al cap i a la fi, segueix estant dintre del teu cervell i segueixes tenint la clau per obrir la capsa sempre que vulguis.

I de les altres capsetes, que me’n dieu?

N’hi ha una que, personalment, m’encanta... és una capseta amb molts colors, també està el verd! I el blau!... i el groc! I el vermell...! fins i tot està el rosa! El blanc...! està plena de colors!... i en aquesta estan els moments viscuts que t’encanten, d’aquests que també t’obligues, però és l’inversa de l’anterior, aquesta... t’obligues a no oblidar-los, però crec que no fa falta obligació per a que es quedin dintre de la capseta... fins i tot, no fa falta ni clau!

També n’hi ha d’altres.. n’hi ha una de negra, un negre que, personalment, fa por. En aquesta estan els pensaments propis, el de cadascun, els de l’amo de les capsetes.

I de la roja? Que me’n dieu? ... si n’és de bonica...! Aquella capseta tan rodoneta, amb aquell roig tan potent i tant desitjós...
Aquella capsa on estan tots els segons viscuts amb ella, amb aquella persona que estimes... és de les millors capses que pot obrir quelcom, clar... qui tingui la sort de tindre-la.

i... també n’hi ha una de blanca... d’un blanc molt intens... en aquesta està el futur... i saps lo que més desitjo? Que la teva capseta blanca i la meva, siguin molt semblants... quasi iguals.

Comentaris

  • Un títol[Ofensiu]
    Josoc | 10-12-2010

    que no és nou en Relats, però al qual aportes matisos molt acertats al meu entendre. Que bé, oi? tenir una bona col·lecció de capsetes? és una cosa que es pot enriquir amb els anys, algun benefici ha de tenir fer-se vell!

  • Una bona comparació[Ofensiu]
    mimí | 09-12-2010 | Valoració: 8

    i molt poètic. segueix escribint que està molt bé.

  • les capsetes[Ofensiu]
    panxample | 09-12-2010

    ,Tots tenim capsetes on hi guardem tresors,que ens agrada obrir de tant en tant.,
    Et convido a la meva capseta
    Un plaer llegirte.
    Avant

l´Autor

Foto de perfil de faldudeta_8

faldudeta_8

33 Relats

54 Comentaris

40685 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc una noia de 20 anys, la qual va començar a entrar pel món de relatsencatala.com quan en tenia 16.
Vaig començar estudiant enginyeria telemàtica i he acabat estudiant filosofia, un món apasionant.
Sóc una persona què sol pensar bastant en les coses de la vida, les quals aniré compartint per aquí..amb vosaltres.