CAPÍTOL 2: MAD HI CREIX POC A POC PART I

Un relat de: Raül Gay Pau
CAPÍTOL 2: MAD HI CREIX POC A POC
PART I

Hola, feia uns mesos que no et veia. Supose que t'afecta bastant tot l'assumpte dels bebés. És possible que per a un novell la situació li semble sufocant. No et preocupes, és normal. Però com ja hauràs comprovat una vegada entres a Món bogeria ja no hi pots eixir. Estàs aquí fins que s'aconseguesca l'objectiu. No et preocupes, no és necessari que sàpigues quin és l'objectiu, tu sols has d'observar i registrar tot el que succeeix en aquest món. Vinga, anem a veure com evoluciona el xiquet que tenim assignat. ¿que no ho saps? No som els únics observadors, hi ha més dels que hi penses, observant aquest món des de diversos punts de vista o amb persones assignades, com és el nostre cas.

Mentre anem a casa de Mad et posaré al dia. La mare de Mad hi torna a estar embarassada i continua treballant, els seus germans hi continuen vius i el seu pare fa les seues tasques. Els progenitors de Mad s'organitzen els horaris de treball perquè sempre hi estiga un dels dos vigilant a Mad. Pel que fa concretament a Mad aquest ja camina, també hi parla, però molt poc. El xaval té uns nou mesos de vida. La veritat és que no ha sofert cap trauma de consideració. Una nit es cola un devorador de nadons a la seua habitació. Ja estaven caent les baves d'aquest ser amb onze ulls, quatre llengües i un fum d'ullals, quan entrà la mare de Mad amb l'escopeta carregada i disparà diverses vegades a la criatura, la qual caigué morta al jardí. També intentaren segrestar a Mad, però el sistema de seguretat crivella als individus que es colaren a la casa. Abans que se m'oblide, has de tindre en compte que no es pot interactuar en els esdeveniments, no podem salvar a ningú, per molta estima que els agafem. Si algun habitant de món bogeria està a punt de morir no podem intervenir. Si mor, mor, siga un nadó, un xiquet o un ancià, això és indistint.

Ho escoltes? Sí, aquestes veus són dels progenitors d'en Mad, pot ser que hi haja passat alguna cosa. Anem a veure què passa.

- ¡Mad! ¡Mad!.- Criden els progenitors, mentre busquen per tot arreu.

Segons pareix, Mad s'ha escapat de casa, u mai pot estar tranquils amb menors. Els progenitors de Mad ixen al carrer armats i comencen a buscar desesperadament per tots els racons. Però no troben al seu fill per cap costat. Espera. La casa d'ells no està lluny de... ¿Podria ser que...? Pareix que els progenitors de Mad han pensat el mateix perquè es dirigeixen al forat sense fons.

¿Que és el forat sense fons? Doncs com el seu nom indica és un forat al qual no s'ha trobat un fons. Té un diàmetre d'uns 11 metres quadrats. Els habitants de món bogeria han llençat cordes amb càmeres i il·luminació i mai han arribat al fons. No estem parlant de cordes curtes, no, estem parlant de cordes amb quilòmetres de llargària i mai s'ha aconseguit arribar al fons. La llegenda diu que si hi caus al seu interior, doncs mai més hi surts. Alguns diuen que hi viatges a una altra dimensió, altres que hi caus fins que agafes tanta velocitat que el teu cos es desintegra. La qüestió és que per norma general tothom sap que aquell lloc és bastant perillós. A vegades es duen apostes i combats a mort on l'objectiu és tirar al contrincant pel forat. Moltes bandes tanquen els seus assumptes així, també és un lloc on molts assassins llencen els cadàvers de les seues víctimes, perquè així no es trobe mai el cos. Siga com siga, si Mad ha caigut pel forat...

- Aquí estàs Mad!- Criden els progenitors d'en Mad.

Pareix que el xiquet està bé, inconscient però bé... Un moment. ¿Has vist eixe reflex al seu braç? ¿A veure? Mm, sí que ho pareix, pareix que té un fragment d'escata. ¿Que, que és? A veure, la llegenda conta que en aquest món hi ha unes 50 escates formades cada una per 10 fragmentes, és a dir, hi ha un total de 500 fragments en aquest món. Cada una d'aquestes 50 escates potencien un atribut (força, intel·ligència, saviesa, agilitat, reflexos, influencia...) i que cada fragment potencia l'atribut al qual pertany. És a dir si tens l'escata de la força completa, la teua força no tindrà rival (o això diuen), però que si tens sols un fragment, simplement la teua força es multiplicarà per 5 per fragment. Una cosa molt complicada.

Aquest món hi està replet de llegendes com aquesta, d'objectes meravellosos, però també d'objectes perillosos i letals que podrien destruir planetes o galàxies senceres. De totes maneres es diu que aconseguir cada fragment no és gens fàcil, que hi has de superar dures proves per aconseguir un. Que hi ha gent que es passa tota la vida per trobar sols un fragment i que quan aquest mor, si no l'ha transmés a una altra persona, aquesta torna al seu lloc inicial. També cal anar amb compte amb els caça escates, són gent que dedica la seua vida als fragments i que assassinarà a qualsevol que tinga un fragment per a afegir-lo a la seua col·lecció. Perquè es conta que una persona que els aconseguesca tots tindrà el suficient poder per a controlar universos sencers i fer tot el que li vinga de gust.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer