Cap d'any

Un relat de: Miren

Carícies accidentalment provocades i el got, a vessar d'alcohol barat, crema a les mans. La olor de l'altre desperta totes les sensacions en una i l'ambient festiu acaba de rematar el desig de posseir-lo. Finalment, un joc innocent fa saltar l'espurna que encén el foc de la passió. Passió exagerada, il·limitada i agosarada. Passió per descobrir els punts febles de l'altre. L'alliberació a la ment, la festa al cos. Apareixen sensacions incalculables quan tens el paradís a tocar.
El llit tou, flonjo, calent, insubstituïble. Els primeres rajos de sol afavoreixen la son immediata i ferotge, i escalfen el cor, ara ja fred per l'adéu d'un petó distant i poc exacte.
L'endemà, la suor que havia bullit a la pell ja és freda i enganxosa. La boca pastosa amb restes de gust de l'altre s'obre per badallar i, així, retornar a la realitat. Els flashos de les imatges de la nit passada van reviscolant desordenats, com si tot hagués estat un somni. Però no. El mirall crida veritats com a temples. Els ulls injectats de sang, unes ulleres negres fins a la galta i un lleuger vermell al coll. No hi ha cap dubte: la nit ha estat un èxit. I encara que l'estómac es regiri i impedeixi ingerir quelcom sòlid durant tot el dia, una felicitat remota però amb força naix al ventre i s'escampa per tots i cadascun dels racons del cos, provocant un pessigolleig tant intens com agradable.

Comentaris

  • Aquest relat senzill[Ofensiu]
    Bruixot | 21-03-2006

    curt, potser massa, m'ha sorprés. Perquè amb poques paraules expliques el que bastants de nosaltres em viscut. Les sensacions de la nit. I el despertar adolorit, però amb una mena de felicitat difosa.
    Sí, m'ha agradat. Trobo que escrius bé. Ara només et cal atrevir-te a escriure més!

    Bruixot

l´Autor

Miren

5 Relats

5 Comentaris

6210 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99