Cap d'any

Un relat de: Júlia Costa
Aixecava la copa amb una mica de cava i brindava fent balanç d’aquest 2011. Quants petons havia regalat? Quants t’estimo’s havia deixat anar, potser sense voler? I quants se n’havia callat?

No tenia gaires ganes de sortir aquell vespre, però les seves amigues l’havien convençut. La música envaïa el seu cos, el cor li anava cada vegada més de pressa, aixecava el cap, els braços i deixava que el seu cos es balanceges al ritme de la música. ‘’ Un 2012 diferent ‘’, pensava mentre la música canviava cada dos per tres.

A quarts de cinc de la matinada necessitava sortir una estona a fora, s’estava marejant entre l’alcohol, el tabac i la olor de la gent necessitava una mica d’aire fresc. El cap li donava voltes i es va seure a les escales de l’entrada del recinte, no estava acostumada a beure. El seu mareig va ser interromput per una mirada, un noi alt se la mirava. ‘’ Mare meva, dec estar horrible ‘’, pensava. Un somriure, un bon any, un altre, una agafada de mans i es trobaven els dos parlant sobre el que estudiaven.

Ell tenia uns 22 anys molt ben conservats i ella encara se sentia petita, estava a punt de complir-ne 18. Quan el noi anava a marxar li va dir: ‘’ Té, perquè tinguis un bon record d’aquesta entrada a l’any’’. I un petó fugaç es va fondre els dos, però no va ser l’últim...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Júlia Costa

Júlia Costa

16 Relats

27 Comentaris

16271 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Em dic Júlia Costa i sóc de Castelló d'Empúries.

Em considero una persona somniadora i enamoradíssa, la majoria de textos i poemes que escric parlen d'amors i desamors.
Sóc una apassionada del volei, de fet jugo amb un gran equip d'un petit poble anomenat Vilajuïga.

He participat durant aquest estiu del 2011 en un seguir de recitals de poesia anomenat Poemestiu organitzat per versos.cat, una pàgina web on s'hi pot trobar poetes molt i molt bons.

Intento mantenir viu el meu blog: http://trossetsdemijulia.blogspot.com/
On podreu saber una mica més de mi :)