Cançó sobre el no retorn als fòrums.

Un relat de: unicorn_gris
CANÇÓ SOBRE EL NO RETORN ALS FÒRUMS.

Sona pel fons una música des d'un tocadisc dels antics:

- Taaa, ta ta ta, ta ta taaa, ta taaa.

I jo, des d'un llit sol, tombat cap a la dreta mentre que a l'esquerra, on no hi ha ningú, és d'un altre color, canto...

- El dilema s'ha acabat, això crec jo - apareix com un fantasma dels forums que m'estira de la manta, pero jo la subjecto en ferm - i no vull tornar als fòrums d'Umbria, ni als del Racó - m'aixeco sobtadament.

- Jo no vull, jo no vull, trobar-me en cap folló, i si vull bona amistat en el Facebook l'he trobat.

- Potser cal, potser cal, en la meva vida més diversió, però me les vull apanyar i sense els fòrums avançar.

Es sent més música.

- Tinc en compte que no sé, que mai es pot dir "mai més", però per ara quan em parlen de forums, jo em giro del revés.

- Sense propaganda sense filosofia, obligat als seus temes cada dia, aquesta convivència a mi no em val, jo me'n vaig a un altre espai, qüestió de gustos què carai!!

- I mentre em reparteixo pel Facebook i per Relats en català, la vida vull provar de disfrutar. I els fòrums no els enyoro, no fan per mi, jo tinc els gustos cap aquí.

- A famoset, a famoset, a famoset vull arribar!! A famoset, a famoset, a famoset vull arribar!!

Em torno a veure al llit on el fantasma dels fòrums m'estira de la manta del llit inútilment, amb mi mantenint-me del tot ferm. Després torno a l'escenari.

- A famoset, a famoset, a famoset vull arribar!! A famoset, a famoset...

I així s'acaba la cançó.

Comentaris

  • Sembla que ho tens clar[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 02-05-2018 | Valoració: 10

    que no vols tornar als fòrums on, suposo, hi ha molta discussió i potser, fins i tot, mala sombra. Jo no hi he participat mai i no sé com va tot això, però em sembla tan difícil que tothom estiguem d'acord o que respectem la opinió dels altres, que no sé si seria capaç d'embarcar-me en un fòrum.

    M'agrada lo de la música dels tocadiscos antics i també la cançó. Espero que mantinguis la idea de no tornar a un lloc que et molesta, encara que vulguis ser famoset.

    Salut i sort!

l´Autor

Foto de perfil de unicorn_gris

unicorn_gris

61 Relats

164 Comentaris

35646 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!