camins :)

Un relat de: ann*

Ens trobem caminant per un sol camí, es un simple camí, un camí ple de moments, histories i aventures que passem un al costat de l'altre.
és el nostre camí, on em passat moments als quals no oblidaré mai, i moments als quals intento no pensar-hi massa. Però cada moment que he passat amb tu, dins del nostre camí, dins de la nostre història i dins de les mil aventures que hem estat fent, sempre els tindré presents, com si agues sigut ahir.
Encara segueixo tinguen l'esperança de que aquest camí mai es trencarà, sempre seguirà amb línia recte, mai serà un camí perfecte, però simplement serà el camí que vull fer, que vull seguir, i només amb tu, al teu costat.

Comentaris

  • Sincer[Ofensiu]
    annapurna | 21-12-2008


    Tan se val la distància o el temps, quan s'ha estimat de debò, és per sempre, caminant junts, o distanciats, qui camina amb tu trepitjant fort, avançant amb passes simètriques, és algú que passi el que passi, sigui quin sigui el futur que us espera, mai, mai, deixa d'acompanyar-te en el camí de la vida. Tot i que la simetria es perdi, són persones que en part t'han fet ser com ets ara i com seràs en un futur.

    M'agrada la sinceritat amb la que escrius.
    Va bé escriure per entendre's un mateix.

    ànims, segueix penjant relats!

l´Autor

Foto de perfil de ann*

ann*

4 Relats

8 Comentaris

4527 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Em dicc anna, pels amics ann,
nose, la meva vida no es gaire interesant,
l'unic que vui es expresar tot el que sento amb els textos que escriure en aquesta web,
i nose, tinc 15 anys i m'agrada mol escriure.
això em desfoga.