Camino entre la gent i...

Un relat de: NADINE

Caminant cada dia per la ciutat, m'adono que la gent va espitada, que no te temps de res, que sembla que el món s'acabi. Em pregunto per a què tanta pressa? Tot plegat un dia vindrà una gran desgràcia i tot s'haurà anat a norris!

Cadascú de nosaltres portem gravat al rostre les expressions gestuals més ulitzades, cadascú de vosltres veureu, si us hi fixeu, que cada arruga no és més que la plasmació d'aquells sentiments que ens defineixen: tristesa, alegria, preocupació, por, desesperança i ...entuasiasme.
Oh! la por i la angoixa són les que ens causen més arrugues. En canvi, l'alegria i l'esperança ens fan rejovenir el rostre, ens muten i ens converteixen en éssers humans plens d'energia i vitalitat... en definitiva, atractius als altres.

Després d'aquesta petita reflexió, et volia preguntar: com definiries les teves arrugues?

Comentaris

  • Arrugues[Ofensiu]
    Atlantis | 16-04-2020

    Quan em fan una selfie de ben a la vora se'm veuen totes...! Són producte de viure, de riure i de plorar.Son part de mi i de la meva vida.

    Gràcies NADINE per les teves paraules i m’agrada que et ressonin. Ens continuem llegint.

    Una abraçada i cuida’t molt.



  • Desesperació del món...?[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-04-2020 | Valoració: 10

    En general el món està perdut en què cadascú té la seua vida i la seua idea, i cadascú va a la seua.
    Bo, hi ha molts que s'alegren de la vida i tenen entusiasme i altres no. Tenen tristesa, deseperança. Hi ha de tot...
    Les meues arrugues en aquesta vida, si et puntualitzara un poc, et comente, que s'han fet molt profundes. A penes ix de casa i em passe la vida fent de tot, tan llegint, com compondre relats i poemes. A mi, m'ha passat de tot en la vida i l'últim bac, que no se m'oblidarà és tan profund que és per a desesperar-se, perquè un tan (mala persona) (hipócrita) d'aquí del meu poble, m'ha invertit la vida i tinc una vida de desesperança.
    Estic ja fa sis anys pagant un prèstc hipotecari i a poc a poc ho acabaré, que aquest individu m'ha empaquetat firmant jo i la meua dona. El qual ens va enganyar.
    I la meua dona està molt deprimida i jo també. Bé, no et conte més. El tal "mala persona" ara està en la càrcer uns quants anys més. Sí, jo vaig pel carrer a fer algunes coses i comprar i res més. Salude alguns coneguts això està clar, però els que són bones persones de tota la vida.
    No et canse més...
    Salutacions.

  • Genial[Ofensiu]
    versos_perduts | 08-04-2020 | Valoració: 10

    Veig que anem pensant el mateix.
    Ho espresses de forma suau, però contundent!
    Les meves arrugues, les porto per haver viscut intensament!
    No les esborraria per res del món! Què em quedaria llavors?
    Agraidissima! Per fer- me sentir viva!
    Una abraçada!
    Un plaer!!

  • Benvolguda NADINE,[Ofensiu]
    Romy Ros | 04-04-2020 | Valoració: 10

    Aprofito que t'he trobat per ser la primera en comentar-te.
    Primer de tot gràcies pels teus amables comentaris a alguns dels meus relats. Un plaer! I volía dir-te que m'agraden les teves reflexions en aquest primer relat que t'has decidit a publicar. No defalleixis. Endavant, que tens fusta!

    Respecte a la teva pregunta fina: les meves arrugues són producte dels somriures quan em sento feliç, també m'acompanyen altres producte de la introspecció... sóc molt reflexiva en molts temes, m'agrada veure la vida sota el prisma crític. No sóc gaire conformista però sí que se acceptar situacions que sé que no està al meu abast modificar... com per exemple, aquesta situació de confinament.

    Et desitjo molta sort i ens seguim llegint i comentant! Una salutació molt cordial!
    Romy Ros.-

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de NADINE

NADINE

4 Relats

25 Comentaris

2392 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:

Sóc i no sóc. M'agrada llegir un munt i rellegir coses antigues. L'escriptura l'he descobert fa poc i la meva timidesa no em permet ser massa prolífica.
Aquesta plataforma, descoberta gràcies a una amiga, m'ha permés treure'm de sobre el perfeccionisme i llençar-me a compartir les meves creacions.
Gràcies als que em llegiu! Jo també us seguiré.
Nadine