Caminar al mateix pas.

Un relat de: onatge

Un foc intern fon el gel de viure. La lluna balanceja la flama de les espelmes. A les teves galtes hi veig l'onatge del mar. El far il·lumina els teus ulls, i la mirada esdevé rumb de vida. Acaricio les teves mans com una platja verge. Dialoguem, i cada paraula neix d'un cor ardent. La teva vall de dona, un paisatge meravellós i ple de tendresa.

Nosaltres dibuixem vida i futur, però la vida fa els seus plans. El perfum del mar ens impregna. Hi ha records que es fan estampa a la vida de l'ànima. Deixem que "l'ara" visqui "ara". De dues dreceres hem fet un sol camí. Et sento en el meu caminar d'home, en el meu viure.
La lluna es retalla darrera del campanar. Tenim un temps d'hora tardana. Una abraçada en temps real. Caminem a un sol pas. Traspassem el pont terra endins. El somni navegarà sempre pel mar de vida.

No sé si està escrit en el meu destí d'home, però t'estimo. Quan la vida em tanqui la porta, potser no et podré dir adéu, per això ara et dic que t'estimo. Però mentrestant, en la humitat de la nit sento el teu caliu, ens sembrem de carícies, conscients de que és la única herència, vàlida només en vida. En la caducitat del viure, som la fruita del temps. En la maduresa, som el punt just de dolçor, en les llàgrimes de viure, som, i som la felicitat de ser nosaltres...

onatge

Comentaris

  • Un relat magnífic[Ofensiu]
    Naiade | 08-07-2007 | Valoració: 10

    M'agrada molt el teu estil, tan emotiu, romàntic i sensual.........( el foc intern que fon el gel de viure, la lluna que balanceja la flama de les espelmes,..l'onatge del mar a les teves galtes.........les seves mans com una platja verge,)
    Tot plegat m'arriba't endins, és fantàstic sentir així, aprofitar i valorar el que la vida ens dona, gaudint el moment, ja que el futur és incert, però el viure el màxim el present, ja ningú podrà prendre'ns aquets instants de felicitat.
    Gracies per felicitar-me pel meu primer aniversari i me'n alegro que comparteixis la opinió del meu relat.

    Una abraçada

    Naiade

l´Autor

Foto de perfil de onatge

onatge

462 Relats

846 Comentaris

394264 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc nascut mortal amb data de caducitat, però mentre tant navego a rem per la vida i estimo i sóc feliç, no ho digueu a ningú em prendrien per boig...
Escriure és com respirar, aigua per la set, és el far que sempre em duu a la meva platja...
Abans el meu cos no sigui un eco de foc i cendra... VISC.


No ajornis el viure. Viu i estima en grandesa i en profunditat. Estimar no té sinònim.


(la data de publicació dels poemes no es correspont amb la que foren escrits)

GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. EL GUST ÉS MEU I LA PACIÈNCIA ÉS VOSTRA.

Per al que convingui, no mossego.

onatge@gmail.com

onatges.blogspot.com