Calaix fosc

Un relat de: Adeta

Quants dies esperant una reacció que no aparegut, un sentiment amagat dins d'un calaix fosc inaccessible per a mi. I em passo els dies buscant la clau per poder-lo obrir, em passo els dies forçant-lo per poder-lo observar, almenys de lluny per així poder dormir les nits.
Res té sentit sinó lluito ara. Necessito lluitar per sentir-me un xic millor, resistència davant una causa perduda que no vull acceptar. No vull acceptar que estic morta davant de tota una vida molt millor, no vull acceptar que la meva finalitat és lluitar contra res per obtenir allò que no em vols donar, allò que no puc estimar, el calaix fosc que m'és impossible obrir.
Però vull que sàpigues que sempre, sempre, sempre, estaré aquí, esperant que la teva opinió faci un gir. Que algun dia tornem a sentir allò que ja no sé si era real o no, allò que em va fer que ara estigui presa de tu.
I per això segueixo lluitant, resistint, intentant!
Per això encara t'estimo.
I prometo no mirar a ningú més, que si pogués em quedaria cega tenint el teu record dins meus, observant-te tan sols a tu.
Que si pogués faria el que fos per que tinguessis tota la felicitat, per això a més de lluitar me acostumat, me acostumat a que tu siguis feliç així, sense mi, ja que si tu ho ets, jo també. La meva felicitat és seguin-te estimant.
I torno al calaix, aquell tan fosc, i li escric la nostre cançó perquè almenys em tinguis present i em recordis quan creguis que estàs massa sol.
Que mai serà massa tard per tornar-me a donar la clau, amor meu!

Comentaris

  • estimar[Ofensiu]
    queta | 19-06-2005

    estimar algú que vas estimar però que saps que no tornarà a ser teu... És molt dur, i trist, però alhora... no ho sé, aquest amor té com una mena de... magia que fa que sigui diferent. potser et podràs sentir desgraciada per no poder estimar a algú altre, o almenys és el que em passa a mi, però crec que quant trobi a la persona indicada la sabré veure. Aquell dia ell només serà un bonic record.

    felicitats pel relat, m'has fet tornar a sentir un sentiment precios que semblava amagat, casi oblidat. gràcies!

    queta.

  • Dolça abstracció[Ofensiu]
    Arxiax | 28-05-2005 | Valoració: 9

    M'impressiona la manera com otorgues als petits detalls significats preciosos, íntims...
    M'agrada com, des de l'abstracció i la neutralitat, aconsegueixes que qualsevol lector pugui fer-se seu le relat...
    M'agrada. I no se què m'agafa quan el llegeixo... però les pèls del braç s'ericen.

  • Sentiments.[Ofensiu]
    Plorar | 22-05-2005 | Valoració: 6

    Escrius amb sentiment i això és el que fa ser escriptor però vigila amb l'ortografia que fa que un text no pugui ser tan valorat com hauria de ser-ho.

    Segueix escrivint i segueix estimant com fins ara.

  • molt be[Ofensiu]
    AINOA | 26-03-2005 | Valoració: 9

    Hola Adeta
    Es un relat d'amor molt bonic, encare que una mica trist.
    Trobo que per lo jove que ets, escrius molt bé.
    Una abraçada.

Valoració mitja: 8

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

42280 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta