Cada poema guarda un secret ( parts 1 i 2)

Un relat de: joandemataro
El cel negre del matí,
enutjat, avisava pluja.
Ell, trist de bon matí,
abatut pels seus malsons
anà a córrer a l’escullera
per esvandir-se les penes.

Gairebé sense adonar-se
una llàgrima ...

Photobucket

Comentaris

  • quanta delicadesa...[Ofensiu]
    teresa serramia | 07-04-2011

    tan en la fotografia com en les paraules...M'encanta aquesta brevetat impactant i nua. Corprèn, plena d'una força immensa...El secret de les paraules..."la vida secreta de les palabras" d'Isabel Cutxet (no sé si s'escriu, així, perdó!) De vegades, però, diuen més del que ens pensem, les paraules . De vegades són com una música sense lletra que ens tramet l'emoció més profunda i ens conta , a ran de cor, les vivències que mai no ens contarà ningú. Gràcies pels teus mots de lletres missatgeres...