Cada poema guarda un secret ( i Part 3 )

Un relat de: joandemataro
Photobucket



... d’angoixa,
que no gosava sortir,
rebé l’empenta suau
d’un dolç degotim de pluja…
I mentre la galta mullava,
la pena s’anà assossegant
i alhora el gotim de pluja
alegre, veié la mar.

Comentaris

  • Cada poema guarda...[Ofensiu]
    free sound | 21-04-2011 | Valoració: 10

    un secret, i cada secret guarda un poema.
    Complicitat i respecte,
    el millor dels aspectes,
    amb molt bon afecte,
    i sempre amb bon tacte.
    Gràcies company,
    abraçada amb afany, i si pots un bon bany!!!

  • Josep Ventura | 21-03-2011 | Valoració: 10


    Un excel•lent i sensible poema, molt bonic

    Una abraçada
    Josep

  • cal llegir primer la part 1-2 que està editada més enrera[Ofensiu]
    joandemataro | 21-03-2011

    volia fer una juguesca poètica però comprenc que és difícil en un web on hi ha tants poetes i tantes poesies per editar cada dia... en fi si les podeu llegir les dues parts trobareu el sentit al títol del poema...
    abraçades primaverals per a tots i totes
    joan