Cada Nit

Un relat de: S1L3nC1

Cada nit dorms amb mi.
Quan tanco els ulls
apareixws al meu costat,
m'agafes la mà
em fas un petó.

Pnso n tot l k ns kda x fer
s llavors kuan madono
k axo tot just comença.

Dins meu se que no
que no hi ets
xo si estik somiant
no em despertis mai.

Comentaris

  • ei, silenci![Ofensiu]
    Tiamat | 19-08-2005

    ara jo també he rellegit el comentari que et vaig deixar, i he vist que vaig ser un xic brusca. Demano disculpes.

    Bé, m'he rellegit el teu poema, no te'n puc donar una opinió de gaire pes, primer perquè de poesia no en tinc ni puta idea, i també perquè el teu no és un estil que m'agradi gaire (el teu i el de moltíssima altra gent que escriu aquí), però això són coses meves. A mi, és que la poesia, no m'agrada gaire, a no ser que sigui un pèl visceral, crua, i surrealista, i així i tot, sovint tampoc m'agrada. No puc dir-te si el poema està bé o no, senzillament, no ho sé... Sí, imagino que sí. Se't nota la tendresa i la suavitat amb què ho dius, vaja, que no és un mal poema... Per cert, considero que s'ha d'escriure quan ve de gust, sense tenir en compte (gaire en compte) quin estil de poesia comenta més la gent. He vist que quan parlo de sexe, o d'amor, em comenten més. Però no per això deixaré d'escriure la resta de coses que em venen de gust i que no parlen ni de sexe, ni d'amor. Seria absurd, no trobes?

    Discrepo amb tu en una part de la teva resposta,
    "Em sento molt malament perquè sé que la finalitat d'aquesta web no és escriure el primer que et passa pel cap i que entre vosaltres no només hi ha aficionats.", suposo que perquè jo mateixa sóc una aficionada i prou, i mooooolt sovint escric el primer que em passa pel cap. Crec que, justament, aquesta és la gràcia d'aquesta web. Poder escriure i ensenyar-ho a gent que no coneixes sense necessitat de ser un escriptor professional. L'important, crec jo, és que la web és un punt de trobada entre gent que escriu amb català, sense ànim de voler fer res mereixedor de premis literaris, per això penso que és important intentar escriure la llengua el millor possible.. Admeto que, una servidora, també fa faltes d'ortografia, però també és cert que abans d'enviar el text, sempre passo el corrector, m'ho rellegeixo, i intento que les úniques faltes que hi hagi, són les que se m'han passat per alt, i les que, senzillament, ni tan sols jo m'adono que faig (pur desconeixement, vaja). Per això em va fer tant de "mal" veure com algú no feia l'esforç d'afegir totes les lletres...

    Però bé, que no volia que t'ho prenguessis així, ni que això et tiri enrere a l'hora d'enviar més poemes a la web, és maco això de poder compartir el que escrius, potser jo no sóc la més indicada, però sé que hi ha gent que disfrutarà i sentirà amb els teus textos, i només per això, ja val la pena d'enviar-los i intentar no mutilar-los amb frases estil msn (a no ser que estigui justificat, és clar...).

    De totes maneres, ets ben lliure de fer el que vulguis. Jo puc estar-hi d'acord o no, però si et vingués de gust, podries escriure amb consonants i prou, faltaria més! Aquí es comenten els relats, i llavors, l'autor ja decideix amb quin tros del comentari es queda.


    En fi, una abraçada!, i escriu sempre que vulguis, per aquí et llegirem!


    Tiamat

  • Hola maca!![Ofensiu]
    tramuntana | 17-08-2005 | Valoració: 10

    Jeje, m'ha agradat molt que ho reconeguesis. Ara sí que podré dir que en penso realment del teu poema. La veritat és que m'encanta i no l'hauries d'haver valorat amb un 1!!!!almenys t'ha de quedar una mitja aprovada noieta. Per això et poso un 10. aquest poema no està per sota de cinc. Bueno, et seguiré comentant!!


    laura^^

  • Cada Nit[Ofensiu]
    S1L3nC1 | 16-08-2005 | Valoració: 1

    Cada nit dorms amb mi.
    Quan tanco els ulls
    apareixes al meu costat,
    m'agafes la mà
    em fas un petó.

    Penso en tot el que ens queda per fer
    és llavors quan m'adono
    que això tot just comença.

    Dins meu sé que no
    que no hi ets.
    Però si estic somiant,
    no em despertis mai.

    Us he volgut redactar de nou aquestes línies que us confio,
    esperant que accepteu les meves disculpes.
    Perdoneu si hi ha gaires faltets d'ortografia en el que escric.
    Jo mai he après a redactar res. No he assistit a cap classe,
    tot i que m'agradaria molt, és clar. Però les coses són com són.
    Fent referència al meu comentari, cada cop que poso algo a la web,
    em sento molt impotent al veure que no sé a quin gènere classificar-lo perquè
    no els coneixo. I quan llegeixo els relats d'altres autors... els meus no valen res.
    Si es poguessin borrar ja ho hagués fet.
    Com dius, "Tramuntana", som joves i és una pena que ens deixem endur pel vocabulari
    del "messenger, sms..." i desaprenguem a escriure com s'ha d'escriure.

  • Perdoneu...[Ofensiu]
    S1L3nC1 | 16-08-2005

    Perdoneu el comentari de l'altre dia.
    Sento molt haver-vos ofès .
    Crec que vaig ser una inconscient al dir el que vaig dir. El "relat" digali relat digali...........el vaig escriure per un missatge i és per això que al copiar-ho a la web el vaig escriure tal com estava i no el vaig corregir.
    Us demano totes les disculpes del món.
    Em sento molt malament perquè sé que la finalitat d'aquesta web no és escriure el primer que et passa pel cap i que entre vosaltres no només hi ha aficionats.

    De nou, moltes gràcies per fer que m'adoni de moltes coses que a vegades jo mateixa passo per alt.

  • tramuntana | 15-08-2005

    mmm, perdona, però... mira, no crec que sigui gaire educat escriure d'aquesta manera en una web d'escriptors. Jo també sóc jove, i també utilitzo el messenger, però mai escric així poemes. el poema m'agrada, sí, està bé. vinga, et seguiré llegint!

    laura^^

  • ?!?!?!?![Ofensiu]
    Tiamat | 14-08-2005

    Pnso n tot l k ns kda x fer
    s llavors kuan madono
    k axo tot just comença.


    ?!?!?!?!?!

    escolta, silenci, no és per ofendre, però no costa pas gaire, prémer la E, la I, escriure QUE, i PER, i dic jo que s'ha de fer el mateix esforç per escriure la K que la Q


    aquí ja no valen els discursos que fan altres de "escric com parlo, perquè escric sentiments", perquè no crec que quan parlis diguis kda i pnso. O sigui que no sé.. no m'he llegit el contingut del poema, sincerament, és que m'ha fet mal aquesta estrofa.