CABÒRIES D'UNA COPA DE VIDRE

Un relat de: Pertuipersempre

I parle de copa i no de cor perquè el meu cor, millor dit, la meua copa, és de vidre, fràgil, i és buida. Té polseta perquè ja fa temps que ningú la fa servir (si és que alguna volta algú ho feu), és transparent, tanmateix resta tan amagada, allà al fons a l'esquerra... que ningú hi arriba si no s'arromanga i prova sort.
Molt bona tàctica eixa de romandre allà al fons; si no et volen veure de veres no et veuen i passes desapercebuda.

I dic copa i no dic cor perquè encara que comparteixen el color del líquid que un dia contingueren, ara està buida i quan així resta, eixuta, ho passa malament perquè podria estar plena encara que fora d'aigua, no? Però si vols beure aigua, millor pilla't un got, perquè la meua n'és una ben especial, de les que estan decorades i tot amb petits motius d'argent. O t'agrada moltíssim o no gens.

I és que amb una copa pots beure, veure el que estàs bevent amb elegància i orgull, i també apreciar el gust del vi, un bon vi com podria ser la nostra relació. Però crec que t'entenc; tens por. Pot ser tingues por d'agafar-me, de prendre'm... Perquè una cosa és beure i una altra de ben diferent és acabar-se el beuratge i voler-ne més i tornar a omplir la copa i més i més i acabar-s'ho tot, el beuratge, el vi... el verí. El verí de l'amor.

Comentaris

  • CADA VEGADA EM SORPRENS MÉS[Ofensiu]
    artemisa | 01-05-2006 | Valoració: 10

    Estimada Nu,

    Cada lletra que he llegit m'ha fet sentir i recordar cada moment juntes, eixes platges, eixos somriures, eixa complicitat. No deixis d'escriure, em plena molt llegir els teus sentiments, saps que sempre estaré ací per a tu.

    T'estime!
    Artemisa

  • Molt bona la comparació[Ofensiu]
    pseudo | 08-02-2006

    Molt original i ben escrit!

    Salut!

  • la teua copa...[Ofensiu]
    mirrina | 30-01-2006

    sí, la teua copa de vidre, eixa que dius que tens ben amagada...doncs sí, la tens amagada. Però crec que puc dir amb orgull que jo l'he vista i he provat el seu contingut, eixe vi tan especial, tan dolç, tan ben cuidat. Quan els relats eixen d'una copa com la teua és quan paguen la pena, quan aboques el contingut de la copa i transformes el vi en lletres i en relats que cada dia van millorant i amb el temps són més bons. Com els bons vins beguts de les bones copes.

l´Autor

Foto de perfil de Pertuipersempre

Pertuipersempre

5 Relats

15 Comentaris

6794 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
el nom que amaga el meu pseudònim és Núria, vaig nàixer l'any 84 i encara que jo pensava eixir abans, ma mare va decidir que volia tindrem el dia del seu aniversari, i així va ser!
sempre he sigut molt responsable i treballadora, però crec que ara ho sóc un poc meys cada dia que passa, males influències, les que paguen la pena.
al cap a i a la fí, no durarem molt en aquest món!
m'agrada escriure, eixir al camp els dies de pluja, veure pel·lícules de tot tipus, i quant més estranyes millor!
i sóc una idealista: crec en un món millor!