Busco feina

Un relat de: Orawa

Ja fa temps que tinc aquest treball i no és que no m'agradi, m'ho passo molt bé amb els companys i les "companyes" però… m'agradaria canviar una mica. Tots els dies faig el mateix, voltar i voltar durant hores. Les meves companyes sí que ho tenen bé: elles van passejant, sense cap pressa, i jo, la molt beneita, a córrer com una desesperada.

Elles xerren amb tots els qui es troben: amb l'u, el prepotent; amb el dos, amable fins a la mort; amb el tres, malpensat com mai; i fins i tot amb el quatre, tan cap-quadrat com sempre. Jo, a donar voltes! Tan sols tinc temps de dedicar un somriure a tots els qui avanço, una vegada i una altra, fins arribar esgotada al final del dia.

Llavors, quan les meves companyes i jo ens reunim amb el dotze per xerrar, penso: Ja era hora! Fins aquí un altre dia avorrit. Ha! Ni pensar-ho! Elles em diuen: -No et cansis gaire, maca! I jo responc, enfurismada: -No ho faré! Seran estúpides, penso. I continuo; no puc aturar-me mai! El temps mai s'atura.
Per això busco feina, de minutera, o per marcar les hores! El que sigui per deixar de marcar els segons!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Orawa

Orawa

12 Relats

14 Comentaris

15729 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Realment em dic Sergi Llambrich Moseguí, encara que a vegades alguns em diuen "Serch", un mal costum derivat de l'anglicanització d'un nom, broma típica de la "meua" familia. Sí, ho heu llegit bé, he escrit meua. I és que sóc de les Terres de l'Ebre, de Móra d'Ebre precisament, i n'estic orgullós. Què hi farem!

Fa molt poc que escric però sempre m'ha agradat llegir i he pensat que ja tocava intentar-ho. Espero que us agradin els meus relats!