Buscant-me

Un relat de: ombra

Fa dies que cerco, intento trobar-me en algun punt; però tots els esforços són inútils no acosnegueixo trobar-me. Em busco a casa, i no hi veig el meu lloc, em busco pels carrers i tot se'm fa massa gran i desconegut, em busco entre els teus braços; però ja he fet tard, el teu destí no em cercava a mi. . .

Comentaris

  • Cercant-te [Ofensiu]
    kispar fidu | 22-11-2005

    "Em busco, però no em trobo. Et busco, però no et veig. Cerco els teus braços, però les teves abraçades ja són lluny de mi..."

    Si que són durs els amors platònics... com em va dir fa poc una amiga: "deu ser frustrant..." i si! de ben cert que ho és! És frustrant sentir tantes sensacions plegades i no poder-les oferir a la persona corresponent, o no rebre'n la resposta.
    He tingut ja dos amors platònics, i els dos s'han quedat just en això: platònics (... amb una gran amistat al radera... però amb l'amor ben llunyà...). A vegades penso que potser ens posem les metes massa altes, o que personalment, cerco en els llocs o més ben dit persones equivocades... però diuen que l'amor no s'escull, oi? Doncs què puc fer-hi? Què hi podem fer?

    Si buscant-te no el trobes i això t'impedeix trobar-te a tu, no deixis de somriure ni somiar i pensa que en aquesta vida hi ha un munt d'oportunitats i que cada instant té la seva màgia!

    Apa! ens veiem per aquí!
    Ciao!

    Gemm@

  • Buscant-me, buscant-te[Ofensiu]
    Camps de Tristor | 21-11-2005

    Em busco entre els teus braços, però ja he fet tard, n'has trobat uns altres....
    Bé, no crec que fos aixi com el volies enfocar el relat però m'ha cridat l'atenció aquesta frase.

    M'agrada!=D
    Et seguiré llegint ;)

    Camps de Tristor