Busca el teu destí... Persegueix els teus somnis

Un relat de: kispar fidu

He après a viure sense dependre de les teves reaccions ni del teu estat d'ànim. És massa temps compartint els mals moments i sentint-me enfonsada al mateix temps que tu. No puc seguir així... Puc ajudar-te quan et sentis perduda, això si, però no puc sentir-me enfonsada quan tu ho estàs... em fa mal... i no puc continuar així...

Potser no te n'has adonat, però veure't trista em fa mal... No suporto pensar que els teus pensaments no corren lliures i que has perdut la il·lusió...
Faria el que fos per ajudar-te quan no saps quin camí agafar, o quan et sembla que la boira no et deixa veure la sortida... ho faria... si sabés com... Si em demanessis ajuda, faria el que fos...

T'has convertit en una peça molt important de la meva vida... I no puc evitar pensar en tu cada dia... ni preocupar-me per com estàs... ni deixar de pensar que tot podria ser diferent...

Però no puc deixar que la meva vida es converteixi en un reflex dels teus passos, i no puc perdre el nord en busca del teu sud. No puc dansar com una brúixola desorientada, cercant una direcció sense saber on és el meu nord, sense pensar en quin és el meu destí.

Busca la llum que et guiï cap al teu destí. Troba el somni que puguis perseguir.

Comentaris

  • m'agrada molt![Ofensiu]
    màgia* | 27-01-2007 | Valoració: 9

    Quanta raó que té aquest relat! A vegades et sents tant lligat a una persona que t'oblides de tu mateix ;)
    felicitats!

  • Coment[Ofensiu]
    Equinozio | 20-07-2005

    Ja he llegit uns quants relats i estic totalment d'acord amb el comentari de la Llibre.
    Crec que podries fer filosofia...

    jejej

    Equinozio

  • COMENT[Ofensiu]
    Llibre | 20-07-2005

    Els teus relats, o la majoria dels que jo t'he llegit i comentat, giren entorn del sentit de la vida, la fragilitat del temps, el per què dels sentiments que sovint no comprenem.

    Aquí se'ns parla de l'amistat. Un lligam molt valuós, i potser més avui en dia a causa de les presses amb què sempre ens movem, que no ens permeten aturar-nos a compartir gairebé res amb els qui estimem.

    Però l'amistat també pot crear lligams que, mal entesos, esdevenen cadenes. I cadascuna de les baules que uneixen dues persones sota el símbol de l'amistat, és un pas cap a l'allunyament. Perquè a la llarga, la manca de llibertat es converteix en un problema.

    En l'amistat i en qualsevol tipus de relació.

    Crec que això és el que has pretès mostrar-nos en el teu relat.

    Un text, per altra banda, que es mou en el terreny del gènere epistolar. Només que li col·loquessis un encapçalament tipus Estimada Tal-tal: i que al final s'hi afegís una frase de comiat i el nom de la narradora, tindríem un sincera carta d'amistat i de necessitat de trobar sortides.

    Fins la propera,

    LLIBRE

  • Pensaments...[Ofensiu]
    George Brown | 12-04-2005

    Bona reflexió… comparteixo plenament aquests pensaments, no podem viure el dolor d'una altre persona, això pot arribar a fer més mal que el nostre propi dolor. És molt difícil ajudar a algú que pateix, més si aquest no és deixa ajudar... però bé, el que hem de fer és fer-li companyia i que sàpiga que estem allà si ens necessita.
    m'ha agradat com expresses aquests pensaments, de forma clara i directe, com mantenint un diàleg.

    una abraçada,
    Jordi.

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

210787 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo