Bulling

Un relat de: sucdetaronja

Cada escaló que pujava, plorava més i més. Del llavi li queia sang i era plena de blaures. Cada escaló que pujava, li era més difícil respirar, més dura es feia la seua realitat. Aquest cop se n'havien passat com mai… algú tenia dret a fer tot allò que elles feien? Algú tenia dret a fer-li sentir així ? No. Ningú tenia cap dret...

Va obrir la porta de casa i no hi havia ningú. Estava sola. Com sempre. Anara on anara… sola. A casa, a classe, al carrer, al parc… mai l'acompanyava ningú. Ella no ho havia elegit. Pot ser ningú li havia dit que hauria d'estar sola., pot ser ningú s'havia parat a pensar si ella estava sola, o si realment ho mereixia. No, realment no. Ningú s'ho havia plantejat mai.

Va anar a la seua habitació i va deixar la bossa dels llibres a l'armari i va anar al bany. Tancà amb pastell. Pur costum. Es va renta la cara i va obrir l'aixeta de la banyera. Mentres l'aigua corria començà a despullar-se. Es va llevar les esportives i estaven tacades de sang. Es va llevar la samarreta, els pantalons, i llavors, la roba interior. Es va mirar en l'espill fixament. Clavant la miranda en cada mostra de violència, de patiment.

Quan la banyera ja estava plena d'aigua calenta, va tancar l'aixeta. No deixava de plorar. La seua vida no era vida. Sols tortura i patiment. Es va clavar en la banyera amb una fulla en la mà. Començà a recórrer cada vena, cada centímetre del seu cos, i poc a poc, l'aigua agafà color, color vermell. Un vermell molts intens…

Potser si algun dels seus companys no hagués estat un covard, ella seguiria viva, i sa mare no hagués anat avui a portar-li flors al cementiri. Potser si algú s'hagués molestat en defendre-la, ella haguera tingut valor per confessar el seu calvari. Potser si aquelles xiques haguessin vist que no estava sola, l'hagueren deixat en pau. Patir maltractaments, violència, agressions… és un malson que et menja per dins, i si estàs sol, perds les ganes de viure... Lluitem contra tota classe d'agressions.

Comentaris

  • Molt explícit[Ofensiu]
    Urepel | 28-03-2007

    Des del començament crida l'atenció el títol. T'oblides d'ell i llegeixes una primera persona ben definida, un trosset d'història amb quatre paràgrafs que et comença a interessar. A tres quarts de camí, una mica d'angoixa ben definida que ja puja de to i no para fins al final, on confirmes una dura realitat.

    Un bon escrit per mi, incòmode, però necessari

  • Tristes veritats[Ofensiu]
    flor_de_neu | 27-03-2007 | Valoració: 10

    Salutacions. Et felicito pel text, és molt bo i reflecteix una de les realitats més tristes que pateixen avui en dia molts joves. Aquest tipus d'injustícies són de les més incomprensibles, les que et fan prendre consciència i aconsegueixen fer-te replantejar moltes coses.
    En una societat egoista com en la que vivim, es molt dificil fer desapareixer el bulling d'un dia per l'altre, pero esperem que escoles, families, etc.. prenguin consciència del problema i, a través de l'educació canvï la mentalitat de la societat. (Utopies que a vegades em travessen la ment).

    Salutacions i segueix així!

  • Això[Ofensiu]
    Roget | 27-03-2007 | Valoració: 10

    Això de fotre la gent per qualsevol tonteria és una salvajada. I els crios (o no tan crios) que ho fan uns... Tot i així pense que una de les coses més dificil en aquests casos és adonar-se'n com es sent la persona agredida. No quan els insults són exagerats, sinó quan són petites coses les que li senten malament.

    Un relat tràgic, però molt bo.

  • Bulling[Ofensiu]
    Bolet | 26-03-2007 | Valoració: 10

    és una merda això del bulling. jo he vist casos i m'han arribat molt a prop, el més important és fixar-s'hi i fer costat a aqueixa persona. només fent això es nota una milloria. a més les coses s'agreugen encara més si el que ho pateix té problemes familiars. una merda... tant de bo la societat anés rectificant en aquests aspectes.

    el relat m'encanta, una passada ^^
    un petó.

Valoració mitja: 10