Breu manual d'ús dels bons infidels (INFIDELITAT)

Un relat de: aldix

L'actitud. Cal tenir sang freda, credibilitat i dots teatrals. Si no es té aprovat un curs d'art dramàtic, estudiar la "cara de pòker" de pel·lícules de gàngsters. Aparentar normalitat i rutina.
El mòbil. Sempre silenciat. Es pot utilitzar el vibrador si no és molt escandalòs. No oblidar-se mai d'eliminar tots els missatges rebuts i enviats, i repassar obsessivament números marcats, trucades rebudes i perdudes. Evidentment, vetllar perquè la factura no arribi a mans de la parella. Així doncs, calen visites sistemàtiques a la bústia, amb l'excusa d'esperar un catàleg de motos/música/llibres, segons conveniència. S'ha d'amagar la factura, però si no és possible i el número de l'amant queda al descobert, passar a la fase d'emergència: és una equivocació de la companyia.
Seguint amb noves tecnologies, és necessari canviar les claus d'accés a l'ordinador, al correu electrònic, i a qualsevol punt on pugui haver-hi un intercanvi d'informació "top secret". Tant els prehistòrics com els d'agendes electròniques, és important no marcar amb cors vermells dies de cita, aniversaris...
Si les trobades tenen lloc al domicili, ja sigui familiar o de solter/a, és indispensable canviar els llençols després de cada sessió revolcatòria. Sobretot la coixiniera, no voldríem ser enxampats per qüestions olfactives, ja sigui de xampú, acondicionador, perfum... Així mateix, els qui utilitzen un mètode anticonceptiu com són els preservatius, espavilar-se per no utilitzar els de la capsa de la parella, no fos cas que sigui d'aquelles persones metòdiques que controla quants n'haurien de quedar. En la intimitat, no deixar-se pintar com un quadre de Picasso: ni morats, ni dibuixets a mossegades... en tot cas, sempre es pot donar la culpa al simpàtic gos del veí.
Però si les trobades fortuïtes són a l'extraradi, al vehicle... comprovar sempre que el nivell del dipòsit de gasoil/gasolina es manté intacte, i vigilar on s'aparca (al mig del bosc, compte amb possibles boletaires coneguts amb dots d'inoportunitat!).
En últim terme ja, i si ens veiem descoberts: negar-ho absolutament tot, tot i tot.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    aldix | 23-11-2006

    Merci pel teu comentari... realment les opinions sempre ajuden a veure les coses des d'altres punts de vista. Aposto per la quotidianitat perquè és el que veig a diari, el que m'afecta i em motiva alhora. Et llegiré quan tingui un ratet, i ja per acabar, una petita especificació: sóc 'tia'...
    aldix ;)

  • Ben trobats,...[Ofensiu]
    rnbonet | 23-11-2006 | Valoració: 9

    ...ben adobats i ben descrits, tant aquest com EL FORAT DE LES COSES PETITES. Amb una mica més d'ironia 'ben parida' l'anterior. Encara que a totes dues històries planegen els 'llocs comuns' (Que no significa "desqualificació literària", he?) Cal, de vegades, insistir a la quotidianetitat, a tot allò que ens fa 'els pebrots agres'...
    'Tio/tia', continuaré seguint els teus "progressos" a RC. Trenques d'alguna manera... i això m'agrada.

    Salut i rebolica!

l´Autor

Foto de perfil de aldix

aldix

24 Relats

36 Comentaris

26307 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
1981, piano, televisió, desembre, París, lectura, margarides, música, amistat, mar i muntanya, 30, exigent, diaris, natura, Girona, negre, comunicació, gira-sols, viatges, Garrotxa, cafès, somnis... No som més que la suma de les petites coses que anem posant indefectiblement a la motxilla de la vida.