Bons propòsits

Un relat de: Victre
Arriba el moment de fer punta al llapis i començar a pensar en fer la llista de bons propòsits.

Per que, no sé si ho sabeu, però el moment de fer-la és ara, mai per cap d'any.

La llista de bons propòsits s'ha de fer amb el cap (i la panxa) buits. S'ha de fer després d'un treball de reflexió personal ben farcida de realitat, i requereix d'un estat de lucidesa mental que només es pot trobar a l'estiu.

De fet, no se m'acut pitjor època de l'any per fer-la que per cap d'any, amb la panxa (i el cap) emboirats pels excessos i pels cunyats.

Així que jo ja tinc el llapis preparat, he buscat aquell bloc de notes que em cap al palmell de la mà i que només surt un cop a l'any, i ho tinc tot al seu lloc per començar la llista quan em vingui la inspiració.
Per avançar feina, ja he escrit l'últim propòsit de la llista: "Acceptar la frustació a mida que es vagin incomplint els propòsits anteriors". Per això, se m'oblidava, aquesta llista s'ha de fer a l'estiu, i sempre en llapis.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.