Bona nit

Un relat de: Lila i rRacional

La meva mà va ensopegant entre els meus pits, deixant-se caure i moure suaument entre ells. Els meus llavis reaccionen i es contreuen arrestant algun jamec que ara resta al seu interior.
Mentrestant, el tacte dels meus dits es va fent evident i suau... M'imagin una ploma acariciant el meu cos amb la mateix harmonia que ho farien les ones a la sorra. Tanc els ulls, i sent el tup tup del meu cor esperant el pròxim moviment de la meva mà, o el pròxim sospir de la meva boca.
Lentament, la intensitat dels meus dits provoca que arquegi el meu humil cos. El món és meu, em sent incapaç d'aturar la meva tasca, res pot interrompre aquests moments. Els meus peus s'acaricien i la mà innocent estreny el coixí amb tal força que em not humida. El plaer al descobert, el meu cos nu mentre la mar fa l'amor amb la sorra.
S'escapa un fort sospir de la meva boca, sospir... sospir. Mans, pits, peus, llavis, sospirs, plaer: el món és meu. Bona nit.

Comentaris

  • Que som amics, que som amants...[Ofensiu]
    NiNeL | 15-11-2005

    Ara som bons amics? Tant me coneixes?

    Jo només veig la mar per un forat, tu me veus la cara devora una glacera i has començat el joc, així que potser ja estaves informada.

    Te conec de dia, de nit, de cap de setmana, de dia feiner? hi haurà més pistes abans de les sopetes? tot anirà per comentaris o m'escriuràs un mail? ai, quantes preguntes sense resposta! dormiré avui? (ja t'ho dic ara: sí!)

    No t'ho he dit mai, que les matemàtiques són la base de la Natura? la termodinàmica, l'anatomia, el creuament de rectes i altres corbes no tan senzilles però igual de saboroses, l'electricitat, les químiques estranyes...

    Riu si vols, però estava a punt de recomanar-te els Antony and the Johnson al comentari d'abans. Haurem connectat? me llegeixes el pensament? plourà divendres?

    Abans de tombar-me al llitet (vine-hi si vols), te deix amb una altra musiqueta, escaient en aquestes hores intempestives: Lullabye, d'en Billy Joel. Potser canvia una mica respecte les d'abans, però és una cançó de bressol molt guapa, i volia fugir del bona nit dels pets, les mil i una cançons de bressols ja conegudes (música nostra, m.m.bonet, uc...) i altres herbes dolces amb una mica de gel.

    Només té un dia un poc xerec...

  • Dialogant a altes hores...[Ofensiu]
    NiNeL | 15-11-2005

    Hi ha temperatures, sempre massa baixes, quan el líquid torna sòlid, i necessita de la calentor d'altri per mantenir-se en l'estat líquid. Però alerta no s'evapori!

    Qui sap, potser una mà t'encalenteix l'altra, com és habitual. Si no és així, te deia la meva per passejar pel parc Güell quan vulguis.

    Tanmateix, perfecta és la teva combinació de mans, tal vegada no pugui esperar a divendres per imaginar-te. I sí, el ball és una de les manifestacions sexuals més belles permeses per l'església catòlica, s'ha d'aprofitar. A mi m'agrada mirar. Dit altrament, no sé ballar ni heavy-metal, com deia divendres passat a uns bons amics.

    Ja tens brúixola per sebre cap a quin pol has de tirar?

    Així, me coneixes? tanta sort, estic salvat!

    El bolero dels dos astres amics el tocava jo fa anys amb la meva flauteta dolça, és una delícia de cançó!!

    La meva per a tu: "Playground love", de Air. La trobes a "The virgin suicides". La sents?

    Per cert, dijous vaig anar al concert d'en Joan Miquel Oliver a la Pedrera. Va ser tan bo...

    Tifons i huracans...

  • Saxos i sexes[Ofensiu]
    NiNeL | 14-11-2005

    T'he llegit amb la música d'en Keith Jarrett. "Country" és el títol d'aquesta dolça cançó. La pots trobar, per exemple, a la pel·lícula "Deliciosa Martha", que te recoman, i molt més si t'agrada la cuina, com a jo. És una cançó saxual (amb a i si vols amb e). També hi ha un piano.

    Veig que tenim gusts musicals semblants, tal vegada me coneixes i t'amagues dins una tela lila per no mostrar-te. Si és així, digues qui sóc, que jo encara no ho sé.

    M'ha parescut, o potser he imaginat, qui sap, que tenies dues mans, una d'innocent que s'ho mirava enrojolada i una altra de perversa, masturbant cada porus de la teva pell, entrant-hi i sortint-hi, humida de suor i llet condensada. Si és així, trob bona la idea, tot i que seria més explotable. Si no és així, també és bona la idea, potser podem fer un conte conjunt.

    Quina de les dues mans ets tu?

    Els divendres, devers les nou o una mica més, hi ha ballada a la plaça del rei. Jo duré els pastissets, tu vine-hi lila. Digues-ho a en Sigmund, li agradarà.

    M'he confitat ses mans...