Blanqueig de neu

Un relat de: touchyourbottom
Feia lleig, de veure com li variaven el primigeni color.

-La neu no és blanca!- la deessa cridava des d'allà on era.

La dinàmica bancària, però, era fer semblar aquella capa bruta -al·legaven- immaculadíssima, 'puríssima neu' i fins i tot aconsellaven d'anar a missa per afegir-hi un 'amen'.

Des de les alçades -escasses- de la neu rentable i eterna, la deessa de la neu, suportant el congelat i sortosament callat Bald Dhisney -qui s'hi havia enquistat a canvi dels drets d'ella de fornicació amb el ratolí Wickey que ella trobava graciós i satisfactori- malmirava el vell americà que no emetia pas la simpàtica i sensual atracció que 'my Wicky', com al final ja anomenava al rosegador que aquell home fet un glaçó en un fèretre amb el qual s'havia sex-compenetrat i assolit cotes de plaer superiors a cap nevada del color que fos.

El Cosmos va castigar la líbido cartoonzoofílica de la sagrada fèmina, ocasionant aquella neu d'un portentós to rata de clavaguera i així tots aquells rosegadors estigmatitzats passaren a confondre-s'hi campant-hi lliurement i segura entre cada vegada més espai. Camuflades sense esperar-s'ho van poder fugir dels humans que feia segles que les extreminaven i experimentaven amb elles. Aquell cromatisme titllat de color del pecat i de la corrupció calia esvair-lo. Algú va tenir la idea -ni brillant ni rutilant sinó mercantilíssima- de tintar la neu-tacarra-que-no-marxava fes el clima que fes...cobrant per usuaris. Els reis i reines, gratis, per qüestions de subjugada tradició i mentalitat idiota-patriarcalitzada.

La gent pagava, pagava per blanquejar la porció de neu marrana que deien ells, la porció que els tocava.

'Blanqueig de neu' va ser el nom de l'impost.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

84272 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).