Biolant

Un relat de: Byrf
El fòssil del desamor es va anar acostant a lapenombra d'un planeta incalculablement fortuït. Les roques sembraven la llavor de l'odi, l'astúcia i el perill. Una font es va obrir pas entre volcans negres. Els follets es posaren a obrar la simfonia de les relíquies. Aquestes van ésser absorvides per l'astre tímid i veloç, per donar pas a aquest últim a que aconseguís maniobrar el que érem i som. Però tan sols va caure una fulla adormida del no-res, un principi de somnis que, a l'interpretar-lo els follets, van fugir corrent per amagar-se i permetre's el luxe de contemplar-la des de la llunyania, mentre obserbaven que creixia.
Aquesta fulla és guardada severament dins tots nosaltres. És el que fa tirar endavent quan la vida és fosca i el que ens enlluerna quan la sort ens desperta.

Comentaris

  • Un bell relat[Ofensiu]
    joanalvol | 14-02-2011

    que diu molt més del que és escit. Pensament filosòfic plasmat al paper.
    Benvingut
    Joanalvol

  • free sound | 06-02-2011

    ...tot i l'error gràcies per les teves paraules...
    Molta sort!!!

  • S'inicia l'aventura[Ofensiu]
    Unaquimera | 02-02-2011

    ReHola, Sergi!
    He tingut una alegria en tornar a rebre un comentari teu... i una sorpresa en veure que comences un nou trajecte amb un nou nick.

    Llegint el primer relat amb què vas estrenar-los, em sembla entreveure l’antic Sergi Elias Bandres pel mig de les novetats més obvies... i em sembla que aquesta primera part de Biolant té una segona, que caldrà llegir per completar les sensacions que m’ha provocat l’inici de l’aventura dels follets.

    Ens anem veient per RC, doncs? Fins aviat, espero...
    T’envio una abraçada de retrobament,
    Unaquimera

l´Autor

Byrf

6 Relats

25 Comentaris

6007 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99