Benvolguts senyors poderosos

Un relat de: sants78

Benvolguts senyors poderosos:

M'he decidit a enviar-los aquesta carta, doncs hi ha unes quantes coses que sincerament em tenen preocupat, i de passada els hi voldria fer una súplica molt minça.
Certament no comprenc les seves ànsies per tindre cada cop més poder, però reconec que possiblement el problema sigui meu, doncs a casa sempre hem sigut gent tranquila i humil de classe treballadora i no hem tingut més que el sostre i el menjar d'avui, i el de demà (guardat a una nevera que la veritat és que refreda poc), i poca cosa més, a banda, és clar, de les nostres mans, però d'aquestes crec que no cal que els hi parli, les coneixen prou bé.
Sí, és possible que no haver tastat mai el poder, faci que no en vulgui pas per mi. Però no, siusplau, no s'espantin! No escric aquesta carta per demanar una de les seves luxoses butaques a les seves empreses, congressos o parlaments. Amb la cadira de fusta mig corcada de casa crec tenir prou per seure el poc temps que tinc.
Tampoc voldria ser jo un de vostès. Amb el meu humil jo (que de tan humil es refugia tot sovint en un nosaltres) en tinc més que suficient. Simplement els hi voldria demanar, amb la més gran de les cordialitats, i sense ocupar més el seu preuat temps, que ens deixin viure en pau.
M'acomiado de vostès amb un sincer fins mai, tot i que sospito que els tornaré a veure quan els hi calguin les meves mans per fer moure el seu món o quan necessitin dels meus vots per justificar les seves consciències.

Atentament:
Jo

Comentaris

  • Brutal![Ofensiu]
    Dada | 19-09-2007 | Valoració: 10

    ... sense paraules!

  • D'acord[Ofensiu]
    roda03 | 08-02-2007 | Valoració: 10

    Hola Agus,
    Seré breu, perquè a vegades la brevetat és símbol d'humilitat.
    M'apunto al signant d'aquesta carta, més que res per si necessites més signatures, i més que res pel tema de fer-te saber que no estàs sol en el jorn dels miserables.

    Brindo per la veritat,
    Roda03

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

488065 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]