benvolgut lector/ benvolgut www.relatsencatala.com

Un relat de: Tiamat

Benvolgut lector,
T'agraïria que no baixessis a llegir els comentaris directament, ja que els quatre primers són meus, i sense haver llegit anteriorment aquesta breu introducció, no els entendràs. Pren paciència, doncs, i llegeix.
T'agraïria també, que si veus que encara no hi ha els quatre comentaris que t'he dit (en especial, el primer), t'abstinguessis de posar-ne cap. Llavors, ja tens el meu permís per dir el que vulguis. O per no dir res.

Atentament

Tiamat (o Laura, tu tries)




Benvolguts www.relatsencatala.com,

La petició que vull fer-vos és una mica estranya, ho admeto, però no per estranya vull deixar de fer-la. És una cosa que es recolza, bàsicament, en la confiança que pogueu tenir cap a mi, ja que si no n'hi ha un mínim, la proposta no es podrà dur a terme. És la següent:
Necessitaria que em publiquessiu com a relat el que estic escrivint en aquest moment, aquesta mena de carta, ja que el relat en si, el que és el bo i el que tinc el cap, ha d'anar en un comentari. No us en puc dir el motiu, ja que després es perdria tota la gràcia i la intriga, per això deia que és necessària la confiança. Asseguro, dins el que puc assegurar, que el català que utilitzaré en el comentari és correcte, i l'estil serà en part el mateix que utilitzo sempre, o sigui que una mica us podeu imaginar per on van els trets. Penseu que sempre teniu la possibilitat de marcar el comentari-relat com a ofensiu, encara que després, aquesta carta que estic escrivint ara, no s'entendria, i possiblement també s'hauria d'eliminar. És un risc que assumeixo.
D'altra banda, crec que ja us ha picat una mica la curiositat, i el dubte sobre "què caram pot ser que necessiti escriure en un comentari, i no en un relat normal i corrent?" (pregunta llarga on les hi hagi) és suficientment fort. En altres escrits crec que ja s'ha vist que m'encanten les paranoies, i aquesta n'es una com qualsevol altre. Permeteu que la pugui dur a terme, siusplau.
Si no fos aquest el cas, i veiés que la confiança falla, em presentaria al dinar del 31 amb el cos recobert d'explosius. De bon rotllo ho dic!

Moltes gràcies

Tiamat (o Laura, al gust del consumidor)

Comentaris

  • El follet de la son | 17-01-2008 | Valoració: 1

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!

  • A/A de la Sra. Tiamat, Reina del Suspens[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 13-08-2004 | Valoració: 10

    Molt distingida Sra. Tiamat, Reina del Suspens per gràcia i generositat de ve doble ve doble ve doble punt relatsencatala punt com,

    Em complau gratament comunicar-li que a data d'avui he procedit a la lectura del present relat. Per aquesta raó, i amb l'oportuna vènia que ens brinda ve doble ve doble ve doble punt relatsencatala punt com, procedeixo a remetre-li una valoració que consta dels següents apartats:
    A) Atesa l'expectació que vostra senyoria real i seriosament planteja per mitjà d'aquest relat, considero encertada la seva ubicació a la secció "policíaca".
    B) Ha aconseguit convertir la obvietat en una sorpresa, motiu pel qual li presento la meva més sincera felicitació i em permeto fer-la coneixedora de l'admiració que, per la susdita raó, ha despertat en un humil servidor.
    C) El plantejament i posterior desenvolupament de la tan genial idea de vostra excel·lència em permet concloure que l'instrument del que disposa a dalt de tot, és a dir, el cap que porta ulleres, no llueix arracades (tot i tenir els oportuns forats) i té el cabell estirat, consta a més a més del que podríem denominar factor intern o cervell. Aquesta circumstància, com li serà ben notori, suposa l'anorreament de tantes i tantes teories que partien de la base "paranoia = imbecilitat". La Història de la Filosofia s'haurà de reescriure partint d'aquesta nova premisa.
    Deixant constància de la intensa satisfacció personal que m'ha suposat la redacció del present relat de vostra excel·lentíssima Reina del Suspens, i sense res més a afegir-hi, m'acomiado de vostè esperant continuar gaudint d'un estil que, sens cap mena de dubte, marca diferències a ve doble ve doble ve doble punt relatsencatala punt com.
    Molt atentament,

    Vicenç Ambrós

    PD: M'oblidava afegir que vostra excel·lencia està... com un llum de carburu!

  • uauuuuu!!![Ofensiu]
    AnNna | 26-07-2004

    aquesta sí que és la més gran paranoia que podria haver escrit mai algú. estàs molt pàjara! xD! (no es pot resumir de cap altra manera). bé... en serio que em tenies enganxada a la pantalla de l'ordinador, sense moure res més que la fletxeta per a baixar avall... jejeje!! que llesta que ets, noia! de debò... molt i molt bé! ets la canya! moltíssimes gràcies per tot. em direu que em repeteixo, però es que amb els vostres relats m'alegreu la vida. Jo hauria d'escriure alguna cosa, però la calor m'estova les idees i no les veig gaire clares. A veure si un dia d'aquests... com m'he de llegir també el teu relat de L'última cambra. Promès està, i les promeses es compleixen.
    Com pots comprovar, sóc una autèntica viciada a l'ordinador, jejeje!!
    I ara jo per què t'explico això?? aii, per favor, que malament que estem!!!
    Vinga Tiamat-Laura. Jejeje!! Fins aviat. Estigues segura que trobaràs algun altre comentari meu.
    Petons,
    AnNna.

    Ah! Per cert!! avui és santa Annna!!! (o Anna xD)!!!!

  • LLUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![Ofensiu]
    Marc Freixas | 26-07-2004

    Eh, tiamat o laura, o com vulguis tu;

    la pregunta és :

    ESTÀS COM UN LLUM, OI?

    i la resposta seria :

    I TANT!!

    ( no diguis res, que sinó em presento a la trobada amb el cos ple de bombes!!! )

    En el fons, aquesta megaparanoia és brutal, única.

    Benvolguda tiamat :

    ETS DIFERENT, PERÒ M'AGRADA EL RESULTAT QUE N'HAS EXTRET DE TOT PLEGAT.

    Et felicito, tot i que m'has ben enredat!!

    ( em pensava que em tornava boig mentre llegia )

  • i vaja[Ofensiu]
    Tiamat | 25-07-2004

    lalala
    lalala
    lalala
    ja no sé què més afegir

  • sobretot,[Ofensiu]
    Tiamat | 25-07-2004

    perdoneu-me la collonada, era una petita prova que volia fer, i una brometa als de relats... sou molt amables, gràcies per la vostra confiança, de debó!

  • i seguidament..[Ofensiu]
    Tiamat | 25-07-2004

    ... em perdonareu el meu pròpi allau de comentaris. Només ho faig perquè no veieu l'últim comentari de tots al llegir el relat, perquè després no tindria gràcia

  • era broma!![Ofensiu]
    Tiamat | 25-07-2004

    jajajajajajaja, que dolenta sóc
    el relat, evidentment, eren les dues cartes mateix

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680983 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.