Avui...

Un relat de: Mimi...

Avui un dia trist i angoixat, una dia sol i abandonat, qui ho diria per ser divendres i venir el cap de setmana, doncs ho dic jo, perquè és realment com em sento, trista, decebuda, amoïnada, angoixada, enamorada...
Avui necessito pensar, raonar, expressar tots els meus pensaments cap a tu, però no et tinc la oportunitat i si la tingués la desaprofitaria perquè tinc por, tinc por a la paraula no, al odi, i a la por. Perquè carai existeix la por? Per trair les persones, per no poder anar amb tranquil·litat, per fotrem a mi...
Avui estic plorant igual com fa dos dies i em pregunto que com pot ser que plori per ell si ni tan sols casi ens parlem, no m'entenc a mi mateix, sóc una mena de cosa rara, encara que sempre tingui aquell somriure a la cara per poder evitar les preguntes dels altres.
Avui he tingut que fer servir la meva intel·ligència emocional, els meus sentiments em volien jugar una mala passada, ells m'han fet pensar en aquella persona, que a més la tenia davant, si no els arribo a controlar esclato a plorar com una desesperada, i tot això perquè? Per res, només per sentir una simple o no tan simple atracció per ell, que igualment no li ho puc demostrar, però si se una cosa que mai he de perdre l'esperança, però hi haurà un dia que la perdre, ja que no la faré servir.
Avui desitjaria que ningú estigues com estic jo en aquest moment, perquè es horrible i això que no es la primera vegada però es insuportable.

Us desitjo un feliç dia a tothom i molts petons.

Comentaris

  • pitusa63_61 | 21-02-2009 | Valoració: 10

    em sap greu el llegir les teves paraules de desconsol. Tots hem passat algun vegada per el mateix, i per mes que els altres ens diguin, has deser tu mateixa la que prengi la desisio final de si val la pena plorar per qui realment no t'estima.
    Gracies per el teu comentari,i tot q hem dius que no podries, jo se que si t'ho proposes ho pots aconseguir, despullar tot el que portes dintre i dir-li. Sols aixi podras valorar quina mena de persona es depenent de la seva resposta. Un petó i t'anire lleguin sovin, m'agrada pq escrius al igual que jo sobre els sentiments.