Avui...

Un relat de: Nyanga

...fa un any que tot es va acabar.
Sé que et mereixes molt més que unes simples paraules escrites en uns breus minuts...
Sé que per un moment, vaig fer de la teva vida un espiral de llàgrimes incrèdules, de dolor insuportable, de dies interminables...
Sé que al marxar, vaig deixar-te sol enmig d'una casa buida però plena de records i de sentiments...
I sé que, per molt que et digui, res no canviarà tot allò. Que no vols saber res d'aquella noia, que un dia vas estimar tant.
Però deixa'm que et digui, que no hi ha un sol dia en que no pensi que espero que estiguis bé. Que siguis feliç al costat d'una altre princesa, que et sàpiga tractar com et mereixes.
Que espero la teva trucada algun dia, quan el temps curi les ferides, per dir-me que tot va bé. Que la petitona està genial, que en la teva vida res no ha canviat, excepte que jo ja no hi sóc, però que això ja no t'importa.
Vull dir-te també que, encara que jo sóc feliç, res no em farà oblidar els vuit anys que em compartit, tots els moments, totes les nostres histories, tots els somriures i abraçades.
Perquè has sigut i seras sempre, una de les persones que més he estimat en aquest cami.
Sigues feliç.

Comentaris

  • gràcies a tu[Ofensiu]
    joandemataro | 31-01-2011 | Valoració: 10

    pel teu contacte i et felicito per aquest valent relat on obres el teu cor de bata bat i amb sinceritat, a més dónes un gran exemple `per a moltes altres parelles que han passat pel mateix i que encara estan atrapades entre l'odi i l'egoïsme
    una abraçadota d'un de mataró
    joan

  • Endavant![Ofensiu]
    natasha | 30-01-2011

    ... ferides d'amor només ho pot fer el temps i la il·lusió per un nou Sol.
    "Et dic adéu però vull que siguis feliç" és preciós i un dels millors desitjos vers l'altre. A dia d'avui costa que la gent es preocupi pels altres...
    Estic convençuda que un dia sonarà el telèfon.
    Una abraçada

  • Deixem temps al temps...[Ofensiu]
    Toni Arencón Arias | 24-12-2010 | Valoració: 10

    Buf !!!! Emocionant! Molt emocionant! Brevetat per descriure l'absència de la princesa absent i les paraules absentes! Brevetat en unes simples paraules escrites... Simples? Sinceritat. L'amor pot ser desamor, però no té perquè ser odi ni indiferència. El temps cura totes les ferides? No ho sé. Deixem pasar el temps, docns.

    Bon Nadal, Nyanga!

    Toni.

  • Malgrat[Ofensiu]
    ullsdexocolata | 14-12-2010

    els records que li són més pesants a l’ànima, cal tenir en ment tots els moments feliços que vam viure. I encara que la historia no tingués un final feliç has de pensar que vas gaudir de tots aquells instants.
    Una carta tan i tan sincera, que ens fa veure tot l’amor que brollava temps enrera. L’estimació, benevolença i admiració encara hi són.
    Un cop més enhorabona, per explanar d’una manera tan especial els teus sentiments.
    Una aferrada enorme!
    Sigues feliç tu també ;)

    Ulls de xocolata.

  • A la vida[Ofensiu]
    nuriagau | 07-12-2010 | Valoració: 10

    Sovint compartim la nostra vida amb la d'altres persones però només durant un temps. Cal però, conservar-ne els records i mantenir els bons sentiments ver elles.


    Segurament més d'una persona escriure una carta com la que ens has ofert.


    Ens seguirem llegint,



    Núria


  • M'agrada...[Ofensiu]
    onatge | 05-12-2010

    La teva carta sense ressentiment... Només li desitges el mateix que vols per a tu...


    Des del far una abraçada.
    onatge

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Nyanga

Nyanga

45 Relats

225 Comentaris

63267 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Els coneguts diuen de mi que sempre estic feliç i amb un somriure als llavis, els que em coneixen saben que no sempre somric... només aquells que m'estimen de debó m'han vist plorar.

*
*
*

Gràcies a tots els que passeu intencionadament o no pels meus relats i gràcies encara més a aquells que gasteu una miqueta de temps en comentar-los....M'ajuda molt saber les vostres opinions per millorar!