Avui la Lluna

Un relat de: Llàgrimes de Gel
Avui me passat tota la nit desperta, mirant come em mirava la lluna, feia tanta llum, que le seguit tota la nit. Estava esplèndida, impressionat, totalment plena, rodona, estava tant aprop que casi la podies tocar. Ahir a la nit quan va arribar li vaig obrir la cortina de l'estança, i s s'ha passat tota la nit riallera, le buscat, m'observava sempre amb un somriure ple, m'ha il•lumina't tota la nit, como el sol el dia. La nit ha passat lenta. Però la seva forta llum clara ha recorregut tots els racons del meu cos Però quan finalment he caigut adormida, tota aquella aura desaparegut i a les hores a sonat el despertador.
M'he aixecat i he pujat la Sisi a la terrassa, feia fred, però clar sempre pujo mig vestida, nomes amb un tanga de fil dental i una samarreta a mig ficar; sense pentina i amb les lleganyes als ulls, i encara estava allà espia'n me, mirant-me, aparentment ; quin adéu més emotiu que m'ha fet, mentre s'ha amagava darrera les muntanyes, dons el sol ja sortia.
Tot això no és rellevant ja que saps, que tornaré a veure-la d'aquí uns dies, però em desperta la curiositat si em vindrà a vereum un altre cop.
Tot i a verme passat la nit en vela, me llevat contenta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llàgrimes de Gel

Llàgrimes de Gel

4 Relats

4 Comentaris

2671 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00