Avui he estat endreçant la meva habitació

Un relat de: Tiamat

I hi he trobat (entre moltes altres coses):

Una rateta per l'ordinador. Un horari de trens del 2000. Unes tisores de tallar carn. Un bitllet de tren cap a València de setmana santa. Un pallasso petit que em va regalar una amiga al fer set anys. Una etiqueta d'Ona Girona. Propaganda d'una empresa que fa finestres de PVC. Onze bitllets de metro gastats. Un condó caducat. Un marc sense foto. Un casset de la Bella i la Bèstia. Un rotllo de paper higiènic amb el món dibuixat i un home de cartró que penja. Un helicòpter de meccano. El Senyor dels Anells. Una copa que vaig guanyar al 94. Vint piles gastades. Un guix amb una cara dibuixada. Nou bosses de plàstic. Sis paquets de mocadors de paper oberts. Mig biquini. Un nino de pin i pon amb el cap trencat. Agulles d'estendre roba. Un mata-mosques. Un clauer d'en Pikachu. Una vaca de peluix amb calces de quan era petita. Pols. Un tiquet d'un dia que vaig menjar un croissant a l'estació. Les instruccions del joc dels Sims. Un paper rosa que em van donar per la Rambla que parla de "Nuestro Maravilloso Salvador". El paper de l'Stein que embolicava uns rotllos de fulls Din-A1. Dos gumets. Una aranya. Un punt de llibre de la trobada de relataires. El tiquet per anar a recollir uns pantalons que s'havien d'arreglar. Dos papers de caramel de la farmàcia. Una xapa amb la bandera republicana comprada el dia del casament del príncep. Una entrada per Spiderman2. Una tirita amb números de telèfon apuntats. Un bitllet de ferrocarril amb una frase apuntada. Una compresa. Un necesser. Un pòster d'un concert del grup d'un amic. Una bufanda de mitja començada. Claus. Un paquet d'Amoxicilina. Un tros de calculadora. La tapa d'un cd. Un pany de porta desmuntat. Una bossa que hi diu "bastoncini salati" i em fa gràcia. Un record de la primera comunió del meu pare. Entrada al campanar de la Catedral. Moltes reduccions per discoteques. Un tovalló de paper. Una enganxina d'un bollycao. Xuletes de ves a saber quants anys enrera. Un llum del pato Donald. L'altra part del biquini. Una baralla de cartes incompleta. Un adaptador pel mòbil. Un cordill de sabata. Un vano. Un puzzle de les quatre estacions. Un pin del càmping Xixerella i un del Xuixo de Girona. Una carta de CIU sense obrir. Instruccions per la flauta de bec. Un calendari del 93. La caputxa d'un anorac. Un tros de cartró de nevera. Una caixeta amb diapositives de vaques. Una manta elèctrica. Plastidecors. Una màquina d'escriure.

I està a mig endreçar.

Comentaris

  • El segon que em vas dir...[Ofensiu]
    pivotatomic | 30-05-2005

    Veus...

    Aquest, en canvi, és exactament el tipus de relat que crec que no et fan cap favor com a escriptora.

    Val, sí. Un sap que és teu a les dues línees. I té la frescura, imaginació (perquè espero que tot el llistat sigui producte de la teva imaginació i no d'un rampell higiènic) i "desparpajo" (desparpall en català???) que caracteritzen la millor Tiamat.

    Però un arriba al final i es pregunta: i ara què collons m'ha volgut explicar, aquesta??

    Es clar que també podria ser problema del lector i no de l'autora...

  • LauRa![Ofensiu]
    AnNna | 02-10-2004 | Valoració: 10

    Endreça, endreça, endreça i escriu sempre.... Quin ritme... Quina rapidea, lleugeresa.... En algun moment m'ha vingut al cap la meva habitació, també... que ja va sent hora també de que buidi una mica aquell armari ple de merda... ejejeje! Els mocadors de paper... Les frases apuntades en qualsevol lloc, la importància de les paraules.... m'agrada molt!!
    quan he llegit lo del biquini em pensava que deies un entrepà de pernil i formatge... però pensant una mica m'he adonat de que no podia ser tan rastreru, jeje!!!
    vinga adew wapissima!!!!
    ja te felicitarem pel teu cumple!!!!

  • nomes mitja?!?[Ofensiu]
    FRAN's | 09-09-2004

    estic ansiós x saber k es trobara en la segona expedicio! forsa curios lu del bikini (mig x aki, mig x allà...)

    segueix escrivint, tiamat/laura

    FRAN's (o pako, o kiko, o cesk, o...)

  • conserva, sobre tot ...[Ofensiu]
    Shu Hua | 05-09-2004 | Valoració: 9

    ... el record de la primera comunió del teu pare, que sempre és bonic d'anar mirant. i també les ganes d'escriure i la natualitat amb què descrius situacions qüotidianes, que et surt molt bé. Ah! i posats a fer, també conserva les ganes de seguir endreçant, que és un rotllo però té la seva emoció perquè no saps mai què et trobaràs. en canvi, la gent endreçada no viu mai emocions similars, sempre saben què tenen.
    una abraçada
    gloria

  • el mig biquini[Ofensiu]
    rosaur | 05-09-2004

    m'ha fet gràcia, especialment el "mig biquini [...] l'altra part del biquini".

    petons

    rosaura

  • I ARA EM TOCA A MI[Ofensiu]
    Marc Freixas | 05-09-2004 | Valoració: 9

    Doncs això!!

    Que si!!

    Que ara em toca a mi!!

    Estic al davant de l'ordinador,
    i hi ha una cervesa que m'acabo de beure buida,
    un full amb les notes per tocar amb la guitarra la cançó REGRESSION dels DREAM-THEATER,
    uns versos que vaig fer abans d'ahir ( si la memòria no em falla ) que vaig enviar per e-mail al cesk, i que diu així :

    "Un gat perdut enmig d'un bosc,
    es menja el cap d'un pobre gos;
    i el pobre gos és ja ben mort,
    i el gat cofoi és ben content.

    I el gat,
    cofoi i content enmig d'un bosc,
    esgarrapa amb il·lusió,
    la pell del pobre gos".

    També hi ha el pòster d'OBRINT PAS del disc TERRA,
    un calendari amb pintures de Van Gogh,
    un munt de fulls plens de poemes amuntagats,
    un programa de les festes de Santa Marina 2004 del poble de Pratdip,
    i d'altres mils de coses més, que no és que estiguin massa ben endreçades,
    però escolta tu, hi són!!

    Hores d'ara segur que ja la tens endreçada del tot l'habitació;
    felicitats doncs!!

    APA TIAMAT, UNA FORTA ABRAÇADA!!!


  • ja tocava no????? jajjajaja[Ofensiu]
    aina | 04-09-2004

    quan temps feia que no l'endreçaves!!!!! apa noia, ànims per seguir amb la neteja!! et sabrà greu i tot buidar l'habitació de tants "records"...

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

681430 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.