avui escriuré un poema

Un relat de: Maria Freixas Alió
Trobo a faltar
la literatura de l'esguard
on els teus dits
m'escrivien plaers
damunt les parpelles closes.

Avui escriuré un poema
que parlarà de tu
i del frec de les fulles
al rebatre't l'espai
quan tornes sigilosament
al meu cap.

Comentaris

  • delicat,[Ofensiu]
    joandemataro | 20-02-2012 | Valoració: 10

    bonic, ple d 'amor,

    has escrit un poema, sí maria

    una abraçada
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Maria Freixas Alió

Maria Freixas Alió

46 Relats

62 Comentaris

37469 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
[plantaré un llimoner i els records s'hi gronxaran de les branques]

http://unamestraapalestina.wordpress.com/