Aventures de la Dragonlance. Demostració de la "amabilitat" dels monstres d'aquests móns.

Un relat de: unicorn_gris
És una habitació mal iluminada, però lo suficient com per entreveure-hi dos personatges: el primer, i molt més enorme, és un gran fimir lligat amb cadenes a un llit, i malferit per un combat molt llarg; l'altre, és un jovenet ésser humà que el mira amb mirada preocupada. La resta de persones que eren a l'habitació han sortit encara no fa dos minuts.

Després d'això, passen varis minuts que es fan eterns, mentre el nen mira amb curiositat al gran fimir tot pensant alguna cosa. De sobte, li pregunta:

- Oh, fimir, líder de bandes i ferotge lluitador, vull saber, ¿perquè els mates? ¿Perquè els hi treus la vida?

- Eh? Què? Què dius? - diu el fimir, encara atontat per les ferides; el mal bitxo parla amb dificultat la llengua humana perquè és un ésser bastant poc inteligent.

- ¿Perquè els mates? Vull dir, als soldats, als camperols innocents, i a d'altres... i a vegades fins i tot a d'altres fimirs enemics de la teva banda... ¿Perquè els mates?

El fimir, amb una petita línea de sang que corria per la seva boca, no va trigar en contestar el següent:

- ¿Vols saber perquè els mato? Doncs bé, és la mar de senzill: els mato perquè els odio, perquè els odio molt!!! Molt!!!

I el fimir acaba la frase simplement així. El nen fa una expressió confosa, i diu:

- Ah... Jo creia que seria perquè volies obtenir un futur millor per a tu i per a la teva raça si conquistéssiu a la humanitat... un futur millor... una esperança...

El fimir no respon res, en l'habitació semifosca hi ha un gran silenci, però el fimir fa cara d'amargat i d'avorrit, i pensa: "ai, quin nenet càndid més pesat!! més pesat"...

¡¡I és que en la Dragonlance els éssers pesats existeixen, amics i amigues meus!! Total, no per res es diu que el rol és una manera de desfogar-se que és inseparable dels combats i de la matança d'éssers malvats i despiadats, com el fimir d'aquesta anècdota...

I aquesta és la meva lliçó d'avui. Que passeu un bon dia.



----------------------------------------------------

També podeu visitar el món de Katar: http://ca.lletra-perenne.wikia.com/wiki/Katar

Comentaris

  • Merci ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 25-05-2017 | Valoració: 10

    ... per comentar-me. Aquestes coses són psicològiques i existeixen en l'entorn social en el qual vivim. Evitar-ho o no, és que precisament s'evita o no s'evita, depèn de moltíssims factors.
    No estic familiaritzat amb aquest món fantàstic que descrius. Ja m'imagino que deu fer gràcia, però no sé ni què és un fimir. En tot cas m'ha agradat.


    Sergi : )

l´Autor

Foto de perfil de unicorn_gris

unicorn_gris

61 Relats

164 Comentaris

35624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!