Aventura

Un relat de: Casat40
Estava fart de la rutina familiar. Sexe els dissabte (i si tocava). Nens. Feina. Despertador. Feina. Nens. Despertador. Pala, que encara tinc dies de remuntar. Tele després de sopar. Nens. Converses i converses sobre els temes de sempre. Hipoteca. Nens. S’hauria de pintar. Ho sé. Dissabte anem a casa dels teus pares o dels meus? Els meus, no recordes mai on hem d’anar, què faries sense mi? Petonet i a dormir.Vaig fantasejar amb posar-li les banyes. No per res, per avorriment.
Em vaig inscriure en una pàgina web de contactes. Bé, a unes quantes, fins que vaig trobar una que em comentaven el perfil. Vaig començar flirtejant amb missatges. Que si te la mamaria tota. Que si te la fotria fins avall. M’he oblidat dir que per evitar problemes ho vaig fer a una pàgina gay, gran aventatge la de ser bisexual. Hi havia flirtejos de dos o tres dies i ho deixàvem, si algú corria molt per voler-nos veure el bandejava. Però hi va haver un que em va cridar poderosament l’atenció. Jove. Cabell curt. Ulls una mica guenyos. Jove, molt jove. Però major d’edat. Normalement els homes joves no m’agraden, trobo els seus cossos poc fets, massa poc treballats, massa perfectes. M’agrada la pell que ve quan acaricies un cos de quaranta anys, l’olor i el tacte, també m’agrada la poca pressa i el saber que ara el que queda no és l’ejeculació sinó la intimitat que es crea. Aquí és on està el record, la pervivència del moment.
Però ell em a demanar que ens veiéssim. A mi em va atraure molt fortament. Vaig donar-li un parell de llargues però no m’atrevia a bandejar-lo. Tampoc volia perdre la oportunitat de veure’l. Així que vem quedar per fer una cervesa. La cervesa no la va acceptar, em va dir que anés a casa seva. Era un tercer sense ascensor. Jo estava nerviós i excitat alhora. Ell em va dir que em poseés tranquil. Que em prengués temps. Així ho vaig fer. Ens vam seure al sofà. Ell mirava a la tele, em va oferir aigua. Jo la hi vaig agrair més del que vaig ser capaç de dir-li. Assegut al seu sofà vaig passar-li els dits pel seu cabell, que era suau i ell va tancar els ulls, gaudint la meva carícia. Vaig baixar pel coll. La meva mà maldava per agafar la seva polla, però vaig reurar-la tot concentrant-me en el seu coll, el seu pit. De cop, es va incorporar. Amb la seva mà va tocar el meu pit, valorant-lo positivament. Jo vaig obrir-me la camisa, ell es va treure la samarreta. El seu cos jove es va descobrir devant meu. Vaig apreciar una cicatriu d’apèndix. Em vaig somriure. Ell molt hàbilment es va aixecar del sofà i es va baixar el pantaló de xàndal devant la meva cara, amb una invitació clara a la mamada. Jo vaig agafar el penis des de sota dels testicles que penjaven i em vaig acostar la pelvis a la boca, lentament, degustant el gust del penis a la boca. Vaig introduïr el penis lentament i fins al final. Gairebé no recordava el fet de fer-ho. Vaig buscar instintivament el seu cul. Pelut. Ferm. Vaig busca amb les dos mans obrir-li l’anus. Com a resposta vaig notar com la seva polla entrava més dins la meva boca. Vaig notar les primeres gotes del seu semen a la meva boca. No vaig apartar-me, però ell no es volia còrrer tant ràpid. Es va retirar i em va baixar els pantalons. El meu mebre erecte va semblar mirar amb tendresa i deisig. I se’l va introduir a la boca. Jo volia aixecar les cames però al duur els pantalons no podia. Però sentia la seva llengua treballant el meu prepuci i l’escalfor i humitat de la seva boca. Vaig haver de fer un gran esforç per no còrrer-me tot d’una. Aleshores ell, es va posar sobre meu i amb la seva polla a la meva boca es va anar excitant fins a còrrer-se al meu pit. Abans però em va demanar permís, que li vaig donar. Aleshores em vaig còrrer jo amb l’ajuda de les seves mans expertes, em va fer un massatge a la base del penis i als ous. I quan el semen va sortir, me’l va escampar per la panxa, juntament amb el seu. I ens vem fer un llarg i apassionat petó.
Amb els pantalons baixats vam anar fins el lavabo, passant per finestres obertes exposats als veïns. Va ser un sexe casual però bonic. No és el millor coit de la meva vida, però recordo encara els seus llavis xuclant els meus dits i deixant-se anar a les meves carícies. Després em vaig vestir i mai més he sabut d’ell, doncs va tancar tots els canals de comunicació… lo que interpreto com que el sexe que vam tenir no va acabar tant bé com jo el recordo…

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Casat40

1 Relats

0 Comentaris

564 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor