Autorretrat indecent

Un relat de: Xandra
Caracteritzada pels debats interns, els dubtes existencials a altes hores de la matinada i els moments d'estrès moral; acostumada a l'autocrítica, al propi rebuig, a l'inquietant degoteig d'idees disperses i arbitràries; inclinada a la inseguretat, la por i el respecte excessiu a l'exterior.

Feta per a malinterpretar, sobrevalorar i enganyar-se a sí mateixa amb falses promeses; incapaç d'anar més enllà dels límits que es marca inútilment i amb vehemència; infinita i prolongadament inexperta i falta de recursos; plena d'imprudència i de malestar general de font difícilment identificable.

Convençuda que els problemes venen de sèrie; llençada forçosament a la vida per algú que no ha tingut en compte la seva vulnerabilitat innata; fràgil, dúctil i francament inestable; propensa a pensar malament de la seva persona i massa bé dels altres o a críticar falsament els altres per fingir que pensa més en una; simple, que no senzilla, o viceversa; tolerant dels sermons ètics provinents d'altri i el maltractament espiritual indiscriminat.

Adicte a les justificacions innecessàries i a tot allò superflu però tot i així alliberat amb indecisió; partidària de les excuses dels altres com si fossin prescripció mèdica i exigent amb les pròpies; simpatitzant dels sentiments aliens i les vides paral·leles; aficionada a l'artifici de la vida i proclamadora per excel·lència de l'antinatural de la certesa i la seguretat en un mateix; impacient, caòtica, contradictòria, repetitiva i altament decadent.

Cercadora insaciable d'allò que només es pot definir com pseudoamor.

Aquesta sóc jo, vista per una versió de mi mateixa, en un dia d'aquells que una s'aixeca amb el peu esquerre i es comença a sentir feble, a considererar incongruent; poc conseqüent amb els seus actes; construida d'aillament i farcida de 'certa' negativitat congènita...

Comentaris

  • molt ben expressat Xandra...[Ofensiu]
    joandemataro | 16-04-2011 | Valoració: 10

    aquest autorretrat intern, entenc el sentiment que vols expressar i que passa a molta gent, però tens raó cal pensar que és un mal dia i esperar un nou dia en què ens aixecarem amb el peu dret.
    una salutació des de mataró
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Xandra

Xandra

17 Relats

33 Comentaris

23831 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
22 anys. Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Publicista de professió, escriptora frustrada i/o en potència.

xandra.92@hotmail.es